Nu är det över ...

Nu har schlager febern lättat, nu är det över! Hade hoppats på Andreas Johnsson eller Måns.. Men icke!
Men The Ark funkar väl..
Va hos Carolina och såg finalen igår, hade det väldigt trevligt!
Så nu är det bara att vänta på Eurovision  =)

I fredags va jag Tindra och Bimbo hos mamma och Ulf, och åt och myste!

Ääven att i Torsdags kväll, fick jag bekräftat att det spökar här! Va så rädd att jag började gråta..
Jonas jobbade, och skulle inte komma hem förrns vid 24 -tiden..
Strax före 23 bar jag in Tindra till sängen och jag skulle precis lägga mig, så sprätter Bimbo upp, och rusar till vardagsrummet, där han ställer sig och morrar och skäller, så jag gick och kollade vad han höll på med, men där va det inget.. så jag sa till han att han skulle komma, men han vägrade.. men efter en stund kom han och la sig igen. men sen spratt han upp igen, och ställde sig i hallen och kollade mot vardagsrummet och morrade.. Då vart jag så rädd att jag började gråta.. så jag ringde till Jonas, men han kunde inte komma hem tidigare.. Sen så ringde jag till mamma, och hon kom på 100 förklaringa till varför han gjorde som han gjorde. jag försökte tro på henne, för att lugna mig själv.. men innerst inne visste jag ju varför, för det är inte första gången han gör så.
(Och det är så mycke annat som har hänt)
Så då va jag riktigt rädd, och jag va så trött men kunde absolut inte somna, så när jonas kom hem somnade jag nog på 2 minuter.. Hua, så fruktansvärt rädd har jag aldrig varit! Va säker på att det skulle komma nåt och visa sig, men då hade ja dött!
Och Jonas som oftast jobbar kvällar och kommer hem runt 24- tiden, förut har jag inte brytt mig, för så har jag lagt mig och sovit, och tänkt att om det skulle vara nåt så kommer Bimbo att reagera på det, så då har jag varit trygg.. men fy fan, det vart ju bara värre när han börja hålla på.. så jag undrar hur det kommer bli hädanefter.. för jag som är så trött på kvällarna, jag kan ju inte tvinga mig själv att vara vaken tills han slutar.. illa illa!!

Har lämnat in kameran, det blir så fruktansvärt dåliga bilder och jag tycker när den va så pass dyr och det är så många megapixlar i den så ska det bli väldigt bra bilder, men icke! Dom blir så himla dåliga.. och kameran vi hade innan, den fick vi med när vi köpte boxern, och den va värd 500kr.. och det va inte många megapixlar i den, men det vart ju så bra bilder med den.. men tyvärr gick den sönder...


Nää, nu ska jag invänta att Carolina ska ringa mig, ringde henne för en timme sen, men då sov hon..



Cause I've been acting like soure milk fell on the floor
I'ts your fault, you didn't shut the refrigerator
Maybe that's the reason I've been acting so cold


Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0