En liten Bebis

Fick ett sms från Trine inatt, nu har hon fått sin efterlängtade bebis!
Det vart en liten Konrad =) Gud så mysigt med en liten bebis!
Fast jag har ju den mysigaste av dom alla då =)
Jag har gjort den där bebis tiden jag och den fruktansvärda eländiga graviditeten (En gång och aldrig mer, kan jag lova!) , men Tindra har alltid varit så duktig på att sova, så det har sällan varit att hon har vaknat flera gånger per natt..
Go hjärtat mitt!

Appropå bebisar, så va det en tjej som kom fram till mig på krogen i Lördags och sa, att jag måste ha ett så fruktansvärt otroligt vackert barn. (Hon hade varit på förfesten så hon hade väl snappat upp att jag har en knodd)
Jaha, tyckte jag, vadådå? "Ja men har du tittat på dig själv? Du är ju så otroligt fin och söt, du är en riktig milf! "
Så jag vart faktiskt rikitgt glad och smickrad, för det är ju inte vanligt att en främmande tjej kommer fram och säger att man är fin =) Vanligare att killar gör det... haha!

Även att Mie, kom till Niklas i Lördags.. visste innan att hon skulle komma. men jag va så osäker på hur jag skulle reagera och hur jag skulle vara mot henne. Sist vi träffades va några dagar innan jag fick Tindra.
För vi valde att gå åt helt olika håll i livet! Och den vägen hon valde, hade jag ingen som hellst lust att beblanda mig i. Pga att jag har en liten tös som jag är så fruktansvärt rädd om. Och hon har ljugit för mig så mycke, hon har svikit mig och gjort mig besviken gång på gång. Jag vet att hade hon varit i ett normalt tillstånd så vet jag att hon aldrig hade gjort så mot mig, som hon har gjort. Hon va i en annan värld! Hon va i sin lilla bubbla där ingen kunde komma åt henne.
Men iaf, så pratade vi ut i flera timmar om hur hon kände det och hur jag kände det. Allt vart sagt, jag berättade precis allt! Berättade to.m för henne det ultimatum jag hade ställt till Niklas om att, började han umgås med henne igen så ville inte jag ha nånting med honom att göra. För jag ville inte veta av henne, hade inget intresse av att ens höra om henne. För att det va så jobbigt, det va min allra bästa vän, alla minnen alla tokerier vi har haft för oss.. ville inte bli påmind!
Det vart mycke kramar och gråt under vårat samtal, vi pratade verkligen om allt som har varit!
Men nu, har hon varit på ett ställe i 4 månader, så nu är det bra säger hon. men jag är fortfarnade skeptisk till henne! Så ska vi bli vänner igen, måste vi börja från grund och botten för att få tillbaka det viktigaste, tilliten!
Men samtidigt som hon sa, det är nu hon behäver mig mer än nånsin!
Det är därför det är så fruktansvärt förvirrande allting! Det vart verkligen en snurr i mitt liv nu.



Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0