KladdMaja!

Idag har det varit lite kaos här..
Jag och Tindra satt och åt frukost framför tv'n och kollade på nyhetsmorgon, och hade jätte mysigt.
Sen började en massa folk skriva till mig på msn, så jag ställde ifrån mig Tindras grötskål, så att det skulle gå lite snabbare att svara så att vi kunde fortsätta.. men det skulle jag inte ha ställt ifrån mig..
För den fick hon ju tag på, hon färglade mitt vita vardagsrumsbord, tog gröt och pressade mellan fingrarna och det som sipprade ut det kastade hon omkring sig, så fulla sofforna och fulla golvet blev det. Hon va ju totalt nerkladdat i gröt. jag fick några klickar på mig med :p haha! Så efter första grävningen i skålen, gav jag upp.. då fick hon kladda tills hon blev nöjd... Så länge det inte kom på mina fina vita tapeter, då skulle jag nog börja gråta!
Sen när hon började gå till attack mot datorn fick det vara nog, slog på duschen och satte in hon där, när jag skulle dra av blöjan så va det fullt med bajs där.. så medans jag va tvungen att hålla hennes händer (Gröt är ok att kladda med, inte bajs!) skulle jag dra av blöjan samtidigt som jag höll i duschslangen..
tillslut gick det bra .. men då kom hon på att det va kul att glida omkring i duschen för det va så halt, jaha, så skulle hon stå och hon ramla omkring och ju mer hon halkade ju roligare tyckte hon att det va och ännu mer orolig blev jag, tillsut va jag tvungen att verkligen säga till hon.. och det har jag aldrig gjort, hon vart knäpp tyst och bara stirrade på mig... haha... go hjärtat! Men slutet gott allting gott, nu sover hon =)


176148-44176148-43176148-42


Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Carrolixen

haha go unge !

2007-10-29 @ 13:17:52
URL: http://carrolixeen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0