Welcome to La- la land!

i 8- 9 månader, om inte mer to.m  har jag haft konstant värk i min vänstra rygghalva, typ i sidan, fram ner mot magen.. Jonas har tjatat och tjatat (Under våran tid) att jag måste till doktor.. äsch har jag bara sagt, jag sover väl konstigt, madrassen är hård osv osv...
I går hade jag så ont så jag kunde knappt stå, sitta , andas eller nånting.. så efter mycket tjat från mamma så åkte jag upp på akuten... det visade sig att jag hade urinvägsinfektion och förmodligen hade den spridit sig till njurarna eftersom jag har gått med det så länge.. hmm, kanske skulle ha åkt upp tidigare! haha... Men nu har jag fått pencillin iaf, men blev inte värken bättre efter några dagar så skulle jag höra av mig igen, och än så länge har jag lika ont.. Det är så jobbigt, och saken blir ju inte bättre av att jag bär Tindra hjärtat på vänster sida.. jag kommer gå av snart!
Och läkaren han va hottie, eller inte direkt "Åhh, vilken snygging" utan mer att han hade nåt, som gjorde han så himla het :p hihi... Nästan så jag kan bli hypokondriker för att få träffa han igen... nångång! haha, nej då så illa blir det inte...


Har sett Idol alldeles nyss, HALLÅ vart är alla hotties??? Fanns det verkligen ingen hottie kille som kunde sjunga eller??? Den som kom närmast å va en hottie det va Mattias eller va han hette, men han såg bara bra ut när mikrofonen döljde halva hans ansikte.. :p Så man får se om man följer Idol lika slaviskt i år som alla andra år.. skulle inte tro det, finns inget fint att vila ögonen på.. Jag vet, det är en sång tävling! Men det är väl inget fel på att vilja ha både öron- och ögongodis? Ja, jag är en aning ytlig.. men vadå?

I morgon fyller min kära mor år, nu blir hon en riktig 40 plussare :p hihi! 41 hela år, gamla tant..
Haha, fööörlååt mamma! =)

Håller på å kollar på nån skit dokumentär om Victoria Beckham, hon sitter och pratar med Perez Hilton, han har 5,5 miljoner besökare per dag på sin blogg! 5,5 MILJONER!!! Alltså snacka om poppis blogg, själv har man mellan 35- 50! Jag har en bit kvar, tills jag får en äkta poppis blogg :p haha!

Jaja...


Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0