Utgång: Oscar!

Utgång i Lördags.
Va på förfest hos Danne med en massa sjuksköterske- studenter, vi väl väl 3 stycken som inte pluggade till det där. Men väldigt trevligt va det iaf. Sen så va det en så himla kalas snygg kille där, men när vi började prata kom det fram att han va lika gammal som mig. så då va han inte lika fin längre.. haha!
Men vi hade så otroligt kul, även att han vart kallad Pekka. Det började med att Niklas kallade honom för Aschmed.
så kom vi in på olika ursprung och sådana saker, så kom vi fram till att han va en kvarts finne. för hans pappa va halv finsk. så då fick han heta Pekka, och till slut så började alla kalla han Pekka. Även att när vi skulle ner på stan höll jag armkrok med han för att jag inte skulle halka, (Hade såklart party klackarna på mig) men det visade sig att det va han som va mest ostadig på benen, sen kom Danne och skulle hålla andra armen. Så helt plötsligt hade jag två stycken som for omkring och halka, som jag fick hålla upp när det va jag i grund och botten som skulle ha hjälp.. haha!
När vi först kom till Danne vart det helt omedvetet grupperingar, sjuksköterskorna i köket och vi andra i soffan.
Så Niklas kom på den brillianta iden om att vi skulle göra nån dryckes lek, och se där! Han lyckade, en efter en kom dom till oss =)
Sen bar det av ner mot Oscar, va säker på att jag inte skulle komma in eftersom det va 23, och som nog alla vet är jag bara 21 än så länge. Men sen när vi kom fram till dörren såg jag att vakten va utländsk, och som bekant så har jag nånting med utlänningar (haha). Så han frågade efter mitt legg, fick se det, gav mig världens flin och varsågod gå in! Väl inne hade jag så himla kul, måste jag säga! Drack en massa Xider och surrade ännu mer med en massa folk. Även att jag va med om, vad ska man säga? ärligaste (?) raggningsförsöket,
va en kille som kom fram och frågade om han fick stöta på mig. Lite paff kollade jag på han och svarade Nej!
Men iaf, jag hade så himla kul!


En vimmel- bild från Oscar på mig och Åsa

176148-100




Tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0