Virvelvind

Jag har såååå tråkigt!
Jag orkar inte städa, behövs väl egentligen inte heller. Är ju inte särskilt stökigt här, det ända är att sängarna ska bäddas och högen med kläder på soffan ska in i garderoben. Kanske skulle kunna dammsuga. Om jag orkar! Men tror inte att det behövs. eller iofs så behövs det alltid, eftersom jag tappar nog flera hundra tusen hårstrån om dagen, som lägger sig som en hinna över golvet. Fast det är väl mest i badrummet. Tror jag.
Jag har 1 cigarett kvar, så jag kan inte ringa och prata med nån heller. för pratar man i telefon så är det ett måste att kedjeröka. Måste köpa cigg sen när jag hämtar Tindra, eller det beror ju på om jag klarar mig fram till 15- tiden. Har svårt att tro det. Får se om det blir att man går på kiosken. Och hoppas på att M inte jobbar. Jag önskar att det fanns en annan kiosk/affär som låg närmare. För den där eländiga kiosken ligger närmast. och varför ska jag behöva gå land och rike runt till en annan kiosk/affär, bara för att han är dum i huvudet?! Jag ska ha mina cigaretter, punkt slut!
Men förmodligen kommer jag inte gå dit. När jag gick förbi igår, på väg till och från Tindras dagis, så höll jag på att kräkas. Det vart som en virvelvind i magen. och hur skulle det då bli om jag skulle gå in?!
Jag skulle förmodlgen kräkas på riktigt!
Elände elände elände!

Nää, nu känner jag att det här vart ett väldigt meningslöst inlägg..
Men jag har ju fördrivit lite tid iaf.

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Carrolixeen

Heeeeej ! Har inga pengar på kortet , Men idag har jag fullt upp inför dopet o så , Men jag & Savannah kanske kan komma till er imorgon ? Och bli det fint väder så är det ju bäddat för en tripp mot stan ! Är du ledig då ?

2008-07-23 @ 12:10:05
URL: http://carrolixeen.blogg.se/
Postat av: En trött mamma, men dock vacker......

Hej mina tjejer på fina öfr Östermalm!!

Tänker bara sova en liten stund idag eftersom jag är ledig i natt, så behöver jag ju inte sova bort en hel dag, hoppas att ni kommer som vi hade bestämt!

Nu måste jag hoppa i säng, har jobbat hela natten lång, så jag säger nu solong....

2008-07-24 @ 08:12:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0