Mal jakt

I morse vet jag inte vad som hände, men jag vaknade och tänkte att det skulle vara intressant att veta hur mycket klockan var. 08.15 visade den. Tindra ska va på dagis 08.30. men hon måste ju inte det, men för hennes skull så brukar jag lämna henne den tiden.
Men iaf, så när klockan ringde 06.00, så istället för att snooza en halv timme så hade jag stängt av den helt, och det kommer jag inte ens ihåg. Så då vart jag en aning stressad!
Sen skull jag gå och öppna balkong dörren så ser jag en bekant röd bil, tänkte inte så mycket på det tills jag hör något vissla, så va det Jonas som kom, han kom med nå papper till mig som han fick i uppgift att kopiera =)
Skulle egentligen fylla i nå papper om utökad tid på dagis, men som vanligt så har han så mycket annat för sig, så det blir uppskjutet ytterligare i några dagar. Han skulle ta teoriprovet, för motorcykel!
Och jag kan ju säga det, Tindra kommer aldrig i världen att få åka motorcykel, det kan hon få göra när hon är 18 år och kan bestämma själv! Appropå Tindra, så har jag och Carolina en plan för våra Jr när dom blir hormonstinna pojk utforskare, om jag skulle se Savannah pussandes eller liknande med en pojke får jag ge henne en örfil, och detsamma gäller om Carolina skulle se Tindra med en pojke. Haha! Det är bra att man planerar!

Idag så blir det städning, måste passa på medans ångvälten är på dagis.
Har även tvättstugan idag,har inte haft tid innan att tvätta, eller så har det varit upptaget när jag har haft tid! 
så Tindra hade verkligen inga rena kläder i morse.
Men jag hittade ett par rena byxor och en tshirt. så det va ju bra! Jonas kom även med kläder till Tindra som han glämde skicka med tillbaka i söndags, så säger han att dom är tvättade och det. bra tyckte jag, då har hon ju rena kläder.. jo men visst serru, inte va dom tvättat eller! Stora fläckar och smuts på kläderna!
Så då va det ju bara att vända ut och in på garderoben!

Nu har jag nyss haft en Mal- jagar paus.. haha!
Guud vad äckligt, så springer man omkring i lägenheten som en yr höna och skriker helvete! Helvete! Helvete!
Tills jag kom på den brillianta idén att dammsuga upp den! Har ju vita väggar överallt, så det bli så fula märken där man slår ihjäl dom! Så försiktigt sträcker jag dammsugaren mot det lilla äcklet, precis när jag är där och man måste snabba sig, annars flyger den iväg, så åker kontakt jäkeln ut så dammsugaren stängs av! Och som tur va så flög inte det lilla äcklet iväg, så i med kontaket och börja om pruceduren!
Och se där, jag lyckades! Och utifall äcklet får för sig att leta sig ut ur dammsugaren, så ställde jag den på balkongen =)

Just ja, måste ju berätta!
vi va hos pappa och hälsade på igår, och han frågade om jag ville läsa upp en vers på bröllopet!
Jo men, tjena! Jag som inte ens ha kunnat stå inför klasserna jag har gått i och läst!
Hur ska jag då kunna stå inför 50 främmande människor? (alla är inte okända, men majoriten av dom som är där är helt främmande för mig)
Men jag sa det, antingen kommer jag börja stamma, gap skratta, darra på rösten eller mumla så ingen hör vad jag säger!
Tycker verkligen inte om att prata inför många människor, alla bara glor och det känns som att man har en böld eller nåt i ansiktet eller kanske att man har snor som rinner.. jaa, vad som hellst!
Guuud vad hemskt!
Även att en sak va lite konstig, dom ska ha ett ungdomsbord. Där JAG ska sitta, jag är väl inte nån jäkla ungdom!
Jag är 22 år!! Vad har jag gemensamt med dom andra som sitter där? Nada!
Nån som känner för att följa med mig? Snääälla!


Nää, nu blir det duchen sen fortsätta med tvätten och börja med städningen!

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0