Ett inlägg om: Spyor!

Jaha, vad ska man säga om melodifestivalen?
Jag säger som Markus Larsson på aftonbladet: "Egentligen är artisterna bara sidekicks - till Björn Gustafsson"
Men för att säga en låt då, så hoppades jag mest på BWO. Men tyvärr räckte dom inte hela vägen fram, men Charlotte Perellis låt va faktiskt väldigt bra!
Men man undrar ju vad Frida och Amy gjorde där?
Känns som att dom skulle kunna platsa i lilla melodifestivalen!
Snälla nån en speedad 15 åring med guld jacka och en överviktig plomp som sjunger en låt ur Absolute hits for kids 798! Och appropå guldjackan försöker lilla flicke barnet göra en Robyn, när silver jackan blev så populär typ -97? Lika ful är jackorna iaf.. 
Christer sjögren ska vi inte ens börja prata om. så han får göra punkt för melodifestivalen!

Fredags natt vaknade jag av att Tindra höll på med konstiga ljud, klev upp och vad såg jag? En fontän av spya som la sig som en fin hinna över hennes säng kläder. Just i det ögonblicket, passerade mitt liv i revy.
nä, kanske inte så illa men sömnlösa nätter, spyor överallt, springa i tvättstugan dygnet runt och som pricken över i'et ännu en sjukhusvistelse! Men tack och lov så va det att hon hade ätit för mycket krydd korv på fredagen.
Lördag åkte vi till mamma. och Lördag natt vaknade jag ännu en gång av att Tindra gjorde konstiga ljud och där kom fontänen igen. Men tack och lov så va vi inte hemma, så tvättandet av sängkläder blev inte mitt bekymmer längre! Sen igår hade vi varit på affären och när vi va på väg tillbaka till mamma, så slår fontänen till ytterligare en gång och när fontänen slutar så börjar spyan att pulsera ut. Tindra blir täckt av kräka likaså bilbarnstolen och baksätet i bilen. Så sen vart det in i duschen med både Tindra och barnstol.
Sen vart natten tack och lov kräkfri, så nu är det över tänkte jag.. Tills för en stund sen.
Men då kom det inte så mycket. Det som är så konstigt är att hon har inte magsjuka, ingen diaré eller feber.
Så hon kanske har blivit allergisk mot nåt, i matväg alltså! Måste ringa barnsjukhuset och få en tid för olika provtagningar och se vad det kan vara.
Förmodligen blir hon hemma från dagis denna vecka, känns ju onödigt att hon ska gå om hon helt plötsligt skulle kräkas. känns som att hon skulle ses ungefär som en rabies smittat hund på dagis. Men det blir ju så jobbigt när hon ska tillbaka igen, då får man börja om från inskolningen ungefär.
Men det går nog bra, dom flesta fröknar vet hur Tindra funkar nu och hur dom ska ta henne på bästa sätt.
För hon är en svår liten dam!


Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Frida

Hej tjejen. Det kan vara magsjuka, Alicia hade precis likadant när hon hademagsjukaoch min systers dotter också...min systers dotter hade så där i en och en halvvecka. Alicia tre dagar och sedan kom diarren. Men för min systers dotter kom ingen diarre alls. Tänkte bara säga det till dig=)

2008-03-18 @ 22:54:05
URL: http://fridaa.bloggagratis.se
Postat av: Lotta

Tack!! =)
Du har ett eget oxå ser jag ;)

2008-03-19 @ 12:36:20
URL: http://ecin.blogg.se
Postat av: frida

Vi avlivade henne... Var inte så mycket mer vi kunde göra :o(

2008-03-20 @ 00:18:52
URL: http://fridelixen.blogg.se
Postat av: Anna R

Jobbigt när barna blir sjuk.
Hoppas att hon är frisk nu:)

2008-03-26 @ 08:07:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0