Spökhotellet!

Jobbade i Lördags, och när vi i personalen satt och brunchade så kommer det en gäst och säger till en i receptionen att det måste va nå fel på elen i deras rum, för den stängs av då och då, men bara lamporna inte Tv'n alltså. Så kom hon (i receptionen)  tillbaka till bordet och berättade om det, så va det en annan tjej som berättade att det spökar jätte mycket på den våningen, och speciellt i det rummet. Hon berättade att där brukar lamporna stängas av och även dammsugaren. Och en massa mer saker. sen kom jag ju på att det är ju där jag är, jag skulle in på det där rummet! När vi var klar kollade jag på listan, och gästerna skulle stanna. tur det tyckte jag, då behöver jag knappt va där inne i 5 minuter. så på skakiga ben öppnar jag dörren och går in. sen kommer hon som bor där och berättade om det som hänt, surrade om det ett tag om att det va så konstigt. (Kunde ju inte säga att det spökar där)
Sen berättar hon att dom fick byta rum. Jävlar tänkte jag, då va jag ju tvungen att göra rummet som ett utcheckningsrum. jag skulle alltså vara där i minst 20-30 min. Spänd på skakiga ben, började jag.
Och så hör jag hur det klickar till och lamporna slocknar. jag gick och tröck lite och fipplade med strömbrytaren, försökte tänka att det måste va nåt annat. inget hände! efter en stund tändes dock lamporna. så jag fortsatte på ännu skakigare ben. efter en stund klickar det till igen och lamporna slockande, denna gång gick jag ut ur rumment! Sen när ljuset kom på igen gick jag in! Och det som är så konstigt va att lamporna va av i precis 5 minuter båda gångerna. sen snabbade jag mig som attan! Vart en snabb dammsugning också, ville inte riskera att dammsugarn skulle stängas av också! Då hade jag nog kissat på mig.
Men det som är så konstigt jag brukar oftast "ha" den där våningen, och jag har varit inne på det där rummet ett X antal gånger. men aldrig märkt något! Men då visste man ju inget, så då la man ju inte märke till nåt heller!

För övrigt har vi spenderat helgen i Nedansjö. har haft det så trevligt så!
Tindra har varit  med Nathalie, och nu äntligen bärjar Tindra mjukna upp inför Nathalie,
av nån konstig anledning har hon inte riktigt gillat Nathalie. Men det kan vara att hon är lite påflugen och ska kramas och ha sig. medans Tindra är tillbakadragen och gillar inte alls när det kommer nån och bara dyker på henne. Men i helgen gick dom to.m och höll varandra i handen. Ångrar så himla mycket att jag inte knäppte ett kort då. men förhoppningsvis så kommer det fler gånger =)
Och det är så kul att höra på när mamma och Isa pratar, tvättstugepoliserna ;p haha...

Va och lämnade Tindra på dagis förut, lite vemodigt va det ju med tanke på gubben med rådjuret.
Hua, tänk om han skulle komma tillbaka! Appropå dagis, så ska jag nog byta.
Fast det blir inte föräns nästa höst! En granne till mamma jobbar på ett jätte fint dagis, inte alls långt ifrån mig.
Så bytet får bli när Tindra ska sluta på småbarns- avdelningen! Kommer nog bli bra det!

Nää, nu ska jag åka och bättre på min bränna!

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: isa

haha tvättstugepoliserna:-D de är då rätta ordet för oss de har du rätt i;-D

2008-05-15 @ 18:52:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0