Surkärring!

jaha, då jobbade man igår då. Dagarna går så fort när man jobbar, och det är skönt att det är ett jobb man rör sig mycket på, så det blir ingen dö tid där man bara sitter. det är finemang! Britta jobbade ävem igår, så det va trevligt. är inte så ofta vi jobbar samtidigt! Och Tindra spenderade dagen (Efter dagis) med Ulf. Dom hade visst varit å strosat runt på stan och även ätit mjukglass. så nu har ju hon haft sin mjukglass premiär, inte jag! Jag ät avundsjuk! haha... När vi  kom hem gick vi till lekparken en stund, och härjade!
Sen vart det inte så mycket roligare än så...
Just ja, i förrgår kväll va jag en sur kärring!
Jag kände hur jag höll på att somna in. men det slutade där. Grannarna började, vad ska vi säga.. med lite vuxen säng aktiviteter. och som jag har nämt förut, så är det väldigt lyhört här. och hon är ju inte särskilt tyst heller. så efter en lång stund, så va jag tvungen att knacka i väggen, det vart tyst.. skönt tyckte jag, höll på att somna igen.
Men icke, hon började låta igen.. så efter en stund va jag bara tvungen att banka i väggen.. så då vart det tyst ett tag till igen! Jag trodde jag skulle avlida, min klocka va ställd för väckning 05.45. och strax efter 24 nångång, vartd et tyst så jag kunde somna! Tack!

Nu ska jag se om Tindra vill komma upp.
Hon har bosatt sig i min säng, hon har suttit där i en timme säkert och "läst" tidningar.
Hon vill inte kliva upp! Jag som måste i tvättstugan!

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0