Strålande Jul?

Idag har jag volontär arbetat hemma hos J.
Han lämnade lägenheten som... ja vad ska jag säga.. en katastrof!
Så han frågade om jag kunde åka dit och diska iaf. och petig som jag är, kunde jag inte lämna lägenheten med att bara diska.. eller bara och bara, 3 omgångar disk vart det. Det vart en stor städning med.
så nu kan han spegla sig i hela badrummet och diskbänken. det verkligen skiner! Och skulle han vilja, kan han äta ifrån golvet med. Spisen ska vi inte prata om. fy bubblan hur den såg ut. ingrott och eländigt. Alltså det va så skitigt och stökigt överallt så det går inte att beskriva!
han skämdes lite när jag påpekade för han hur jävligt det såg ut där! Så han skulle försöka hålla det så där rent och snyggt somd et är nu. Han kommer inte känna igen sig när han kommer hem på söndag.
åkte dit vid 10 imorse efter jag hade lämnat trollet på dagis och for därifrån strax före 15- tiden. fast jag hade ju en paus därimellan, på en timme kanske. surrade i telefon. =)

sen vart det till att hämta trollet från dagis, eller först en sväng på ica.
For hem och gjorde mat. Frågade vad Tindra ville äta, fick ett bestämt "KÖTT!"
Enda köttet jag hade hemma va hamburgare, så det blev det med pomfritt. och en massa gurka, Tindra ÄLSKAR gurka. fast bara det i mitten :p Sen dansade vi till Sjörövarfabbe och bom sicka bom.
Tindra fick astrid lindgrens bästa av mig, 33 låtar. vi skulle bara lyssna på 2. Men jag håller med henne, tycker att dom låtarna är bäst =) Sen hängde vi faktiskt upp en julstjärna i sovrumsfönstret.

Mamma frågade häromdagen om jag skulle börja julpynta snart.
Jag tittade på henne som hon vore dum i huvudet, och sa att det är ju för gudskull bara november.
då kontrade hon med att det är första advent på söndag. och när jag ser mig omkring på gatan så finns det en del julstjärnor och adventsstakar.
Herre gud vad tiden går fort! Jag tyckte nyss att jag plockade ner julsakerna.
Jag är inget stort fan av Jul. julen är en massa hysteri och dessutom överskattad!
det ska vara man ska ge och få dom dyraste paketen och mest. men tänk alla stackars barn som inte får nåt, och alla stackars barn som lever i familjer där spriten och våldet flödar. för dom är julen bara ångest!
jag personligen tycker att det finns en endaste liten dag på året som ska vara helt totalt fri från alkohol, och det är julafton! Jag blir så fruktansvärt arg när man hör folk som dricker på julafton. det är vidrigt! Det ska vara en familjedag!

Och jag tycker det är sååå löjligt att hålla på å byta gardiner till julgardiner. vad är meningen?
fula röda gardinen med trams på! Hemma hos mig skulle det se helt sjukt ut med röda gardiner.
i vardagsrummet är precis allt i svart och vitt. förutom kuddarna i soffan som är lila. sovrummet är rosa, och olika nyanser av vitt. köket är lite blått och vitt medans matrummet är grått, vitt och svart. det skulle bli extremt fult med röda gardiner!!
To.m kulorna i julgranen är svarta och vita. Nä, det ska inte vara en massa trams, det räcker med nån julstjärna, adventsstake och julgran.
Men smaken är ju som baken. jag tycker om den mer strikta och rena stilen. medans andra avgudar en massa lulllull och trams.

Nä, nu ska jag ta och bege mig mot sängen.
ska krypa ner lite obemärkt brevid Tindra Trollet.

Ha en underbar natt,
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Carrolixeen

hihi sällan du glömmer bort och att du tycker att det kommer för tidigt ! haha kom du ihåg förra året.. När du tyckte det va konstigt att jag pyntade för tidigt också va det bara några dagar :)

2008-11-27 @ 07:57:58
URL: http://Http://Carrolixeen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0