Hallonpaj

så där, nu har jag gjort i ordning hallon paj med vaniljsås. *mums* 
Vid 19- tiden åkte J till Norge, så han blir borta tills nästa söndag. Så det är trist, men jag har ju en bil iaf =)
Igår hade vi riktigt mysigt, så mysigt så att jag somnade.. haha! Va först och åt på källar krogen, skulle egentligen gå på Invito men det va så mycket folk och vi va jätte hungriga så vi orkade inte vänta på ett bord. Åt och drack gott, surrade en massa. hade det jätte trevligt. sen blev det att vi gick och hyrde en film. For hem till mig och såg den, jag va så himla trött. 
Hade ju knappt fått sova nåt natten innan (Förklaring kommer snart) och dessutom hade jag jobbat. så jag la mig i J's knä och somnade. så han fick se färdigt filmen själv, stackarn! Åhh så jag saknar han redan! Hua, hur ska det här gå om jag tok saknar han redan efter 1½ halv timme?  

Fredagen i all ära då!
Tindra hjärtat åkte till Jonas även denna helg, han ska bort nästa helg så vi gjorde ett litet byte.
Jag och J bestämde oss för att äta god mat och se idol hemma hos han, eftersom han skulle ha dottern.
Vi hade det jätte trevligt ända till hans sinnesjuka ex började ringa och ha sig. Hon hotade med att hon skulle komma dit, och se om jag va där och va jag där skulle hon strypa oss båda. Fick hon inte komma in skulle hon ringa polisen, och om hon kom in skulle J ringa polisen. så det va ett himla tjaffs hit och dit. Sen så sa J att jag va där och hon blev ju helt tokigt! Fulla äckliga människa! Sen strunta vi i henne. Vid 24- tiden bestämde jag mig för att åka hem, och eftersom J inte kunde skjutsa mig fick jag ta bilen. Så hem for jag och somnade sött.
Vaknade strax efter 3 av att det är nån som bankar och sparkar på min dörr. i mitt yrvakna tillstånd blir jag skit rädd, tänkte att nu brinner det i huset så nån ska väcka mig. men dom tankarna flög bort lika snabbt som dom kom, jag hörde nämligen en bekant röst som stog och skrek i trappen om att jag skulle "öppna dörr jäveln!!!" det va ju J's extremt svartsjuka ex. Men eftersom jag inte va klädd och knappt vaken så öppnade jag inte dörren, utan jag pratade "genom" den.
Jag sa till henne att hon har inget här att göra. hon fortsatte banka och skrika att jag hade hennes barn i min lägenhet. När jag sa att jag inte hade det, skrek hon att jag skulle öppna dörren och bevisa det. men jag hade inget att bevisa för henne så jag öppnade inte dörren. hon stog och skrek jätte länge om att jag hade minsann hennes dotter i min lägenhet. Tillslut sa jag åt henne att om hon inte gick skulle jag ringa polisen, i samma veva kom grannen ut och undrade vad som pågick. Så då gick exet. Strax efter hör jag en jävla smäll. Så jag tänkte väl att hon hade sparkat på J's bil. Efter 45 minuter får jag tag på J, han låg ju och sov med dottern han. Så jag sa det till han att hon hade varit här och gapat och haft sig, och att jag trodde att hon hade sparkat på bilen. så han bad mig gå ut och titta om det blev nåt på bilen. När jag närmar mig bilen ser jag en spade (En sån där stor, som man skottar snö med) som låg nedanför bilen och små "pärlor" som glittrar i skenet av gatulyktan. när jag höjer min blick ser jag att hon hade slagit sönder ett fönster på bilen, repat och bucklat den. J flyger i taket när han får höra det.
och det blir en massa prat hit och dit. han ringer henne och hon bråkade och hade sig. och bla bla bla.
orkar inte gå in på detaljer för då kommer det här bli flera sidor långt.

Dagen efter, igår alltså. så nekar hon till att hon hade haft sönder bilen. och hon skulle fixa en kompis som skulle ställa upp som alibi för henne. Jag sa det till J att det kommer hon inte komma långt med eftersom att grannen vet ju att hon va här också. så då kommer hon att åka dit för mened. Exete höll på att skicka en massa sms till mig och ha sig. och som vanligt så sa hon ju att hon och J fortfarande höll på. när jag inte hakade på det hon sa och att jag ist tyckte att det måste ju vara roligt för J att han både får mig och henne. och även påpekade att hon är ju verkligen en super bra förebild för sina barn och att hon beter sig som en svartsjuk 14 åring. så vände hon helt! Hon äcklades av J och skulle aldrig kunna ta i han och hon tyckte att vi "Whitetrash" förtjänade varandra och bla bla. Jag skrev tillbaka så himla sarakastiska och ironiska sms. Jag hade så himla kul, gick omkring på jobbet och fnissade för mig själv. På ett sms tog det lite tid innan jag svarade för att jag hade inte tid, så då frågade hon om det va jobbigt att tänka så sa jag att jag hade ju ett jobb att sköta. så skulle hon försöka vara lite ironisk och fråga om jag hade jobb, så jag svarade ju det att vi whitetrash måste ha ett jobb för att få pengar, vi kan inte leva på andra som vissa gör.
Jag hade så himla kul, för inget av det hon sa bet på mig och det märktes att det gjorde henne upprörd.

Det är så mycket mycket mer också, men som sagt jag orkar inte gå in på alla detaljer.
Men hon har varit så himla rädd att J ska anmäla henne, för nu har ju han verkligen ett övertag!
Så idag hade dom pratat, J hade sagt åt exet att om inte hon lämnar oss ifred, och slutar bråka med både mig och J,
så skulle han anmäla henne. och då spelar det ingen roll om det är i morgon eller om 1 år.
Då kommer hon åka dit direkt, eftersom det finns ju vittnen att det va hon. Och grannen sa att hon kan vittna på att exet va här om det behövs. va ju tvungen att srkiva en kortfattad lapp till grannen innan jag la mig om vad det va om. så att hon inte trodde att jag hade stulit ett barn.. haha! Så när jag kom hem från jobbet ropade hon upp mig, så satt vi och surrade och det. jätte snäll granne och hon (Med familj) har bott här en vecka ungefär. och här som det brukar vara tystare än döden. så dom frågade om det brukar vara livat här. men på det här 1½ åren jag har bott här, så är det bara det här som har hänt. men iaf, så fick jag numret till grannen så hon sa det att det är bara att ringa om det skulle bli nåt mer. så det va ju super snäll!

Det är ju väldigt moget beteénde av en 33 årig tvåbarnsmamma!
Men förhoppningsvis nudå, så slipper jag dvärgen!
Hon bad även J att hälsa mig och be om ursäkt. tydligen är hon för feg för att göra det själv,
för att hon har ju betett sig så fruktansvärt omoget. så jag antar att hon skäms!

Nä, nu blir det till att titta på Sanningens ögonblick sen sängen,
ska jobba i morgon!

Ha en underbar söndags kväll,
Tjingeling!



Kommentarer
Postat av: A

Fyfam vilken sjuk tjej :s Hur kan man äns tänka tänken att göra som hon gjorde?! fy vad pinsamt! ha de bra =)

2008-11-10 @ 02:51:40
Postat av: isa

men herregu va omoget!!

hoppas hon lämnar er ifred nu å att J får träffa sin dotter utanproblem!



kram

2008-11-10 @ 11:20:08
URL: http://sotsugen.blogg.se/?tmp=25204619
Postat av: 2

Tycker att J seriöst borde kontakta familjerätten,dels för att reda ut umgänget. Sen så är det ju rätt uppenbart att bruden har problem med alkoholen annars beter man sig inte sådär, stackars barn säger bara jag.

2008-11-10 @ 11:55:48
Postat av: Pralinen

Vilken sjuk tjej, stackars barn som har en sådan mamma.

2008-11-10 @ 13:28:53
Postat av: anneli

ojoj, vilken brud!! jadu cissi du ha de inte lätt du:) hihi! hoppas de lugnar sig för dedär kan inte va kul med ett psyk till ex.. sköt om dig!

2008-11-10 @ 14:36:05
URL: http://annelajzan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0