Anatomiskt praktexemplar

Sjukhus besöket gick bra idag!
Dock så höll jag på att dö när jag vart inropan av en MAN, men vi satte oss i ett "samtals" rum, så jag tänkte att det blir nog ingen undersökningen. Men helt plötsligt från ingenstans sa han att vi skulle göra en undersökning, jag ville hellst springa därifrån när vi gick till undersökningsrummet, fortare än kvickt! En helt främmande man skulle glutta på mig där nere.
Jag tror jag aldrig varit så spänd när jag har legat i en gyn stol förut. Men nu i efterhand kan jag säga att jag föredrar att en man gör det än en kvinna. Han va så fruktansvärt försiktig med allt och verkligen pratade och fick mig tillslut att slappna av.

Undersökningen visade att det fanns inga rester kvar efter graviditeten, och livmodern va ren,
så jag borde sluta blöda nu. Han sa flera gånger under och efter undersökningen att jag är ett Anatomiskt praktexemplar.
Det är ju roligt, så det har jag skrytit vitt och brett om idag till de jag har pratat med :p
 
Dock så hittade han en äggblåsa (cysta) när han gjorde ultraljudet, men han sa att det va ingen fara eftersom den va bara 4 cm och inte särskilt vätskefylld. Han sa att när dom blir 5 cm och över det och blir vätskefyllda så är det inte särskilt bra. Men jag skulle få en ny tid om 6 veckor igen så han fick följa upp den och se så den försvinner. Men det va inget att oroa sig för, men får jag akut ont ska jag höra av mig på en gång, för då kan den ha snott sig. Så allt hade sin mening med att jag ringde och fick komma in, han sa det att utan ultraljud hade man aldrig hittat eller vetat om äggblåsan.

Nu ska jag ta och hoppa i sängen, i morgonbitti ska jag till barnmorskan för att få nåt preventivmedel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0