Landet

Vi är på landet..
Alla sover så gott, utom jag såklart!
Jag kan inte sova, jag kan inte lägga huvudet på kudden
och stänga ögonen.
Alla bilder som susar förbi i huvudet,
alla äckliga jävla bilder!

Nu ska jag ta en cigg, sen fortsätta slö surfa tills nån vaknar.

Kommentarer
Postat av: Mamma mia.

Cecilia:Vi behöver alla reflektera över vad som är viktigt i våra liv.Vad som ger mening till den obeskrivliga känslan. Sanningen tar ibland tid. Cecilia: Ingen är värd att gråta över, men om du ändå gör det, så ska du veta att den personen som fått dig till att gråta är inte värd dig. Ta din biljett till friheten och fyll den tomhet du känner till att lyfta fram dagar av glädje.



Nu skall jag gå och krama vårat charmtroll som ropar på mig. Och du skall få sova. Man behöver sömn för att kroppen och hjärnan skall få vila.



2010-01-21 @ 09:45:05
Postat av: Mormor !"...

hej gumman!"..du ska inteinte behöva gå om kring och må dåligt pga en som inte har några hjärnceller kvar i sin hjärna att tänka med !"..TÄNK POSITIVT!" VISA ATT DU ÄR DEN STARKASTE ..då blir det han som står där och ingen vill veta av honom !"tänk på att du har en underbar dotter ...som du måste tänka på !"...för när du mår dåligt ...det ser hon och det gör att hon mår då som du gör ...och det är inte alls bra för lilla Tindra ....Du måste vara stark inom dig själv och för ditt barn annars kommer hon att må som du nu gör tänk på det !" Låt inte en sådan scykopat dra ner dig till den nivå du nu är i ryck nu upp dig och lev för dig och din dotter låt inte han förstöra erat underbara liv ni har tillsammans du och din underbara dotter det är inte han värd tänk på det !"....EN SYCKOPAT som han är och en sociopat i samma kropp är en tids inställd bomb i en människas kropp !"....du har ju redan upplevt vad han är för en person (farlig ) så ta dagen som den kommer och fånga den och lev där efter med din dotter för livet är alldeles för kort för att du ska ödlsla bort ditt unga liv på en idiot som han är ..en dag kommer du att hitta din stora kärlek ?.....låt inte han göra att du mår dåligt det vet han du gör och det njuter han och mår bra av !"sätt näsan i vädret och tänk på din älskade dotter då kommer både du och hon må mycket bätyytre av !"du kommer att bli som en ny människa ska du se !"...tänk på vad jag har sagt!"....Kram Mormor !".....

2010-01-23 @ 10:53:29
Postat av: Mormor !"...

hej gumman !"....det blev en fel stavning på två ord men du kanske kan läsa det jag skrev ändå ?....hoppas att du tar till dig av det jag skrev ?....för dig och Tindras skull och visa vems som är den starkaste av er om det inte är du som är det och inte han ?....sträck på dig och gå rakryggad med näsan i vädret och bara nonchalera allt vad det befattar om honom visa att du inte bryr dig !"....det tar bäst !"det är en bra metod att ta till ............12 pröva så ska du se ?..du kommer att bli starkare i dig själv för varje dag som går !"...du kommer att ha en sådan skön känsla inom dig så det går inte med ord att beskriva hur härligt det kommer att kännas för dig duu får en styrka i dig så du kommer att tro du har blivit Hulken !" han kommer att vara den som han trodde att han hade fått dig till ((svagaste men då räknade inte han med att du hade en dunk med reserv krafter i dig som du nu ska dundra på och ta fram i dig och bli en stark mamma åt ditt lilla barn )) och dig själv bli den strålande kvinnan som du alltid har varit och lika glad )))kram MORMOR !"

2010-01-23 @ 18:03:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0