Vårdcentralen

Idag ringde jag VC och fick en tid nästa vecka för en massa div prover och grejer.
Jag gruvar mig redan, jag är skit nervös över både svaren och proverna!
Det finns dom som tycker om att få/ha/göra nålstick i armarna och det finns dom som inte tycker om det,
jag tycker verkligen INTE om det. Jag hatar sprutor! Det är absolut det värsta jag vet!
Och just tanken på att det är nåt som ska "Bryta" huden och komma in i en åder gör mig spyfärdig!
Men dock så känns det liiiiite liiiite bättre när dom tar blod än när dom sprutar in nåt..

På mig tar det alltid så lång tid innan dom hittar och får blod, för tydligen så har jag så tunna och fina kärl eller vad dom brukar säga, dessutom brukar ådrorna typ gömma sig för jag alltid är så skit rädd och nervös. Så jag brukar oftast bli sönder stucken i både händer och armar innan dom lyckas pressa ut lite blod. När jag går ifrån en provtagning kan jag jämföras med värsta äckel sprutpundaren!

Nånting som jag verkligen inte förstår mig på och äcklas nå så kopriöst mycket av är just sprutpundare, äckliga sprutnarkomaner. Jag fattar inte hur man kan sitta och utsätta sig själv och ta sprutor på sig själv,
äckliga smutsiga grejer. För vilken äckel pundare bryr sig om renlighet? Det finns ju människor som inte ens tvättar händerna efter dom har varit på toa.. så varför skulle en äckel pundare bry sig om rena grejer o vara ren själv? Man kan få en sån ofantlig mängd olika sjukdomar. Och för att inte tala om de värsta sjukdomarna, som inte går att bota, typ Hepatit (B & C) och Hiv.
Alla äckliga sprutpundare borde utrotas. Dom borde egentligen gasas ihjäl, fast iofs, dom bäddar för sin egen död.. En långsam död. En långsam äcklig död. Dom dör som äckliga nollor!


Jaa, ett vanlig inlägg från mig där jag som vanligt spårar helt ur.. :p haha
Nu blir det Greys anatomy!

Kommentarer
Postat av: Mia

haha, vilken jävla sprutpundar attack!!! :D så emmy har slutat? de var tråkigt, för henne har hon ju pratat mycke om :/ men ärligt talat så har det vare mest Tindra, hon sjunger fortf toksånger här hemma som Tindra lärt henne! haha :) hoppas dom kan ta vid där dom slutade nudå så det inte blir konstigt å "fel" efter dom här månaderna... sidney började på granlohög, typ vid statoil i granlo, men det har liksom inte alls klickat för henne där. hon pratar ALDRIG här hemma om dom andra barnen el fröknarna men VARJE dag om dom "gamla" kompisarna o det "gamla" dagiset. det har vare skitjobbigt å ta det här beslutet men vi är helt överens om att det blir bäst såhär, hur jobbigt det än blir å pendla.. nu har vi bara det här döjobbiga framför oss att berätta för dom på nya om hur vi känner å tänker göra.. för eg har DOM ju inte gjort nå fel, men dom kommer säkert bli sura ändå för att vi "ger upp" efter bara 2 månader... :/

2010-10-20 @ 21:20:32
URL: http://marinaevelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0