Kloka huvuden

Jag önskar jag kunde få vakna upp, och inse att allt bara är en mardröm!
Jag pratar om vinter och snö, såklart! usch å fy så jag hatar snö, kyla och vinter!
Och det värsta är, det har bara börjat!

Dessutom har jag och Jonas slagit våra kloka huvuden ihop (Eller ja, mitt kloka huvud och hans puckade)
och kommit fram till att vi måste köpa en ny vagn, en vinter vagn!
Så det blir en Emmaljunga Scooter, i antingen färgen soft pink eller jungle pink.
Men jag ska ju självklart, ha kvar min vagn som jag har nu.. den kommer jag aldrig ha iväg, inte ens för alla vagnar i världen :p

 Har inte hört nåt från min lilla mor än heller, inte för att jag har nå större förhoppningar om det heller,
efersom hennes svar när hon fick reda på vad  jag tyckte och kände var att dom skulle ta tillbaka tvillingkortet till boxern som jag har fått. Så jag ska bli straffad för att jag informerar om hur jag tycker och om hur jag känner!
Så jag tror nog inte att jag kommer få en ursäkt ...

Kommentarer
Postat av: ?

tycker du ska vara lite försiktig med vad du skriver om jonas här i din blogg. han kan dra ut de du har skrivit här & använda de till sin fördel när de gäller vårdnaden av tindra. kan förstå att du hatar han & inte vill se han, men du är en vuxen människa & mamma så snälla för tindras skull & för din skull sriv inget dumt om han här i din blogg!
om du vill skriva av dej, köp ej en dagbok eller nått annat där han inte kan läsa vad du skriver om han.
& tänk på att han trots allt är tindras pappa. när hon blir äldre kommer hon att älska honom lika mycket som hon älskar dej. mamma är mamma & pappa är pappa. de värta jag vet är när nån förälder vänder barnet mot andra förälden å snacka genom barnet!

tolka inte detta på fel sätt!

2007-11-14 @ 18:49:19
Postat av: Carrolixen

hihi

2007-11-14 @ 19:51:27
URL: http://carrolixeen.blogg.se
Postat av: ..

Ibland kan man sitta o undra om du är 13.. Alla små kommenterar du skriver så fort nu nämner jonas namn. Hur mycket du än hatar han ska det framstå i tindras ögon som han vore din gud. Det värsta som kan hända ett barn, är när föräldrarna inte ens kan prata med varandra. Tänk in på dig själv, utan på lillan.

2007-11-19 @ 20:40:07
Postat av: Carrolixen

Cecilia Nu får du se till att dyrka Jonas som din GUD , HAHAHAHHAHAHAHAHA ! Kan även nämna till .. som inte våga skriva sitt namn , Skulle du dyrka en person som har gått bakom ryggen på dig och är 98% av tiden en stor idiot , Tro inte det ! Och sen tro jag inte att Cicci sitter och prata med en ett åring om hur puckad pappa hon har.. Haha Todells

2007-11-21 @ 12:23:00
URL: http://carrolixeen.blogg.se
Postat av: Cissan

Hörru du, "..." ta reda på lite fakta innan du skriver, och dessutom kan man ju tro att det är du som är 13 år. Ska jag behandla han som en gud? Tror inte det lilla vän! Dessutom, vi KAN prata med varandra, och vi GÖR det! För som sagt, vi har en dotter, och vi måste kunna kommunisera, hur mycket jag än hatar honom och inte tål honom! Så lilla vän, nästa gång ta reda på lite fakta innan är du snäll! Tjing!

2007-11-22 @ 11:09:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0