Min gata

Jag måste bara berätta att det händer grejer på min gata.. Ni vet, hemma på min gata i stan där ... bla bla.
Det har varit lugnare än döden här, tills gubben ovanför ironiskt nog dog, grannarna i huset mitt emot bråkar och skriker så högt att det hörs till min balkong. (Då är det trots allt deras väggar + fönster och en väg imellan), det har flyttat in en liten hobby pundare i huset. och säkert en massa mer.
iaf så satt  jag och degade här framför datorn när jag ser hur hela vardagsrummet och snön på tomten mitt emot börjar blinka blått. Nyfiken som jag är smyger jag, av nån konstig anledning fram till fönstret.
Då står det en polis bil med full bemanning och blinkar, dom har då stoppad en gammal risig hobby pundar saab.
Dom står där länge och pratar, med hopp om att komma lite närmare ringer jag upp Carolina som får vara mitt sällskap på balkongen medans jag röker. Polisbilen irrar omkring fram och tillbaka med bilen, och lämnar en gubbe efter som står bakom hobby pundar saaben, samtidigt som folk sitter kvar i den.
Då fick jag mig ett gott skratt, va ganska komiskt om man tänker efter. varför lämna en gubbe efter, skulle han vakta bilen bakifrån? efter 5- 10 min kom polisbilen tillbaka. men jag orkade inte glo mer så jag satt mig framför datorn och degade, så jag vet inte hur historien slutade. men man kan ju hoppas på att det va nåt roligt som hände.
kanske att människorna i hobby pundar saaben kidnappade polisen eller nåt.
men sånt händer väl inte på min lugna gata.

Nu har jag av någon konstig anledning pinat mig att vara vaken alldeles för länge,
kunde egentligen ha lagt mig vid 19- tiden. men icke!

God Natt...



(Även så hoppas jag på att det är nån vänlig själ som vill fixa till min blogg snart(?)
jag blir lika förbannad varje gång jag ser den. så jag funderar starkt på att ge människan som ligger bakom sabotaget en rejäl boxning i magen)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0