Blogga eller inte...

Jag har funderat fram och tillbaka om det här med bloggen, om jag ska lägga ner den.
Jag är så sjukligt spy less på folk som inte verkar ha annat att göra än att följa min blogg och sen gå och snacka skit och hitta på saker som jag ska ha skrivit. T.om att folk stör sig på att jag har skrivit vilka mediciner jag äter. So what?  Man blir bara så jävla förvånad! Jag skäms inte för att jag äter mediciner för att må bra, jag hymlar inte med det. Men folk verkar ju ha så jävla lite att göra, och jag verkar vara en sån betydelsefull människa.
Jag har valt att lagt ut delar ur mitt liv här, det här är min "fri zon", här skriver jag precis vad jag vill om mig och mitt liv. Och att Johan har varit där han har varit, är ingenting jag skäms eller nåt över heller. Situationen va som den va. Men att personer som gnäller skriver ut samma saker, det är helt okej.
Vissa är bara så jävla tragiska! Är det nåt, kom till mig! Spring inte som en feg jävla råtta och snacka bakom ryggen.

Det här är "mitt ställe". Det är så skönt att bara få ut alla ord jag har i huvudet, när jag mår dåligt, när jag är glad och om det är nåt särskilt osv. Speciellt när jag mår dåligt. Eftersom ingen lyssnar på mig, och även att jag uttrycker mig bättre i skrift än i tal när det kommer till hur jag mår och mina känslor.

De senaste dagarna har jag mått så svinigt äckligt dåligt över min äckliga fetma, och jag har bara velat skriva av mig eftersom ingen jävel lyssnar, jag får inte må dåligt över min vikt. Jag får inte säga nåt.
Det enda jag får är mothugg och djupa suckar, också får jag försvara mig.
Jag orkar inte det, det sista jag orkar är att försvara mig.
Men att skriva här då? Det verkar ju inte heller gå.
Jag är så spy less på allt och alla!

Så jag får se hur det blir med bloggen.
Men samtidigt, varför ska så jävla tragiska människor få "vinna"?


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag tycker du ska skita i dom som inte har något liv och fortsätta blogga. Du känner inte mig och jag känner inte dig, vi bor inte ens i samma stad och jag minns inte hur jag hittade till din blogg. Men jag kikar in här varje dag för att se om du har skrivit något nytt.



Jag tycker du är stark och mår du bra av att skriva av dig så ska du fortsätta med det helt enkelt.



Jag gillar din blogg. Självklart är man nyfiken på varför Johan har varit där han har varit, men det är eran ensak och inget du/ni ska dela med er av om ni inte vill.



Men som sagt, försök att skita i dom som snackar skit, vet att det är svårt..



Kämpa på..



//Trogen läsare

2011-12-30 @ 00:28:51
Postat av: Mirre

Håller med dig. skit i dom det finns massa idoter och skitkärringar som inte har ett liv. Ärligt talat du har en annorlunda stil(Du vågar vara dig själv)och jag älskar din blogg:)

2011-12-30 @ 08:13:01
Postat av: Lina

GOO CICCAN GOO CICCAN GOO CICCAN!! Det finns så många psykfall där ute. De kan ju för faan sköta sig själv och skita i andra. Jävla avundsjuka loser. Om du vill hålla sådana loser utanför din blogg så tycker jag att du ska lösenordsskydda din blogg.



Ha det bäst go girl

2011-12-30 @ 15:43:21
URL: http://[email protected]
Postat av: Jørgen

Folk er missunelege. Viss dei ikkje har d bra sjølv er d alltid lettare å prate negativt om andre. Hev deg over d, tenk berre på at det er synd i dem. Husk: D som ikkje dreper deg, gjør deg bare sterkere! Lykke til vidare Cicci.

Jørgen

2012-02-27 @ 18:47:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0