Nu så...

Nu så, nu är det bestämt!
Äntligen!
Men det kommer nog att bli jobbigt det sticker jag inte under stolen med, det kommer att bli mycke blandade känslor.. Vi har trots allt varit tillsammans väldigt länge och bott i hop länge, vi har haft väldigt mycke roligt ihop.. men även mycke bråk. Och framförallt, så har vi en underbar liten tös tillsammans! 
Så det blir nog som sagt väldigt mycke blandade känslor.. Det kommer defenitivt inte bli smärtfritt, det kommer nog bli mycket tårar, men även lättnad!
men i slut änden blir det bäst så här. Det funkar ju inte, varför ska vi plåga oss, och leva i nånting vi inte vill och inte trivs i?

Ett år äldre...

.. men inte särskilt klokare för det! :p

Nu har man hunnit å vara 18 (21) år i2 hela dagar.. haha! Vad ointressant!
Fick iaf en massa behövade penga på min födelsedag.. Fick även ett antagningsbesked av komvux, det va min födelsedags present från dom.. haha! Har blivit antagen iaf, till öppen verksamhet! Så det va ju bra!
Börjar vecka 17 tror jag att det va.. SÅ det blir säkert bra..
Men den bästa födelsedags presenten fick jag av Britta (Somvanligt)! CHOKLADRUTOR!!! Det finns inget bättre än Brittas chokladrutor, dom är så gudomligt god! Hon borde öppna ett litet konditori och sälja sina chokladrutor!
"Brittas goda chokladrutor".. haha, jag skulle ju bli stamkund, DIREKT! :D

Ääääääven att dom ringde från Babyproffsen igår, och ÄNTLIGEN idag ska vi hämta den underbart fina vagnen! Åhhh, vad jag längtar! Har ju även varit handikappad dom senaste dagarna, har varit utan vagn! Har ju inte kunnat gjort ett skit! Men imorrn, ska jag, Tindra och mamma ev. på stan! Måste ju gå på charm och ta en fika, va ju så länge sen nu (Haha, typ förra veckan). Måste ju fira den nya vagnen.. haha, sinnessjukt, jag vet! :p

Är så röksugen, men har inte så många cigg kvar och jag kan ju inte gå på ica och köpa cigg, har ju som sagt ingen vagn =( Men det ordnar sig...


Nää, nu måste jag ta hand om lillan, hon vaknade nu....Tjingeling!


Det är min dag idag...

Vad är det för dag idag, vad är det för dag idag? Jo det är ingen vanlig dag för det är Cicci's födelsedag!
HURRA HURRA HURRA!!! Haha :p

Jaa, så har ännu ett år gått! Man har blivit 1 år äldre! Hua!
Hade blivit lovad frukost på sängen i morse! Jag slog upp mina ögon 7.30.. Ingen Jonas hemma, nähä tyckte jag, jag ligger väl kvar och väntar då.. 1½ timme senare kommer han hem, och då blidde det blåbärsmuffins, ett glas mjölk och ett glas god ananas/apelsin juice.. det va så gott! Bättre sent än aldrig :p
Fast folk verkar ju ha glömt bort mig idag =( Fast jag har ju blivit grattad av 3 iaf.. haha =) Av Jonas (Såklart), mamma & Ida.. Så det är ju trevligt iaf =)

Även att igår fick vi äntligen iväg vagnen, såå skönt! Va nån i Granloholm som köpte den.. Sålde den alldeles för billigt, under halva priset.. men men, vad gör man när man måste ha bort den snabbt... Så nu hoppas jag att dom ringer från Babyproffsen idag eller i morrn, och säger att vagnen har kommit.. man blir ju så handikappad utan vagn!

Nää, nu ska jag ta och gå ut och röka lite, sen blir det till att städa färdigt, för jag antar ju att det kommer nån idag iaf =) Ska även invänta Jonas, som är på en arbetsitervju.. Hoppas det går bra för han, men det gör det säkert...

Vi ses i vimmlet,

Tjingeling!

Måste bara göra en liten uppdatering, Carolina ringde och sjöng så fint för mig alldeles nyss =)

April...

Ännu en ny månad.. 1'a april försökte jag lura Jonas att hans nya bilstereo hade blivit stulen..
Men han trodde inte på mig =(

I förrgår va vi ut på Babyproffsen och kollade på vagnen igen, och förra gången vi va där pratade vi med en av kärringarna som jobbar där, hon sa att dom bara fanns i en enfärgade färger.. och nu när vi va där och prata med den andra, så fanns dom i alla möjliga färger! Jag blev såå glad, för jag hade kollat på en som va svart/grå/rosa!
Så vi tog den! =) Den är såå fin! Fast dom hade den inte inne så hon skulle beställa hem den, så den kommer nästa vecka! Så då ska vi hämta den.. Jag längtar så mycke!
Va även hos mamma i måndags för Marcus fyllde hela 16 år! Lillkillen börjar bli stor :p haha!

Ja herregud, jag kom ihåg när jag va 16 då va man på topp i livet! sommaren mellan 9'an och gymnasiet va den bästa sommaren! Gud vad jag hade kul då! Livet lekte verkligen! Man va ung, dum och full :p Visst har jag haft jäkligt kul efter det, men den sommaren slår allt!

På Tisdag är det min tur att fylla år, fyller hela 21 år.. Herregud, 21 år!
(Men om nån frågar säger jag att jag fyller 18 :p )
För några år sedan bestämde jag och Carolina att när vi blev 21, skulle vi åka till usa, kommer inte ihåg vad vi skulle göra där, men förmodligen va där ett tag och jobba! Och nu sitter vi här, jag har en bäbis, och Carolina har ett bonus barn.. Inte vart det nå usa för oss.. :p


Just nu står jag i ett väldigt stort vägskäl, har ett enormt beslut att fatta.. Som inte bara innebär mig..
Har egentligen bestämt mig till 100% vad jag ska göra, men endå så tvekar man... Jobbigt!

På fredags ska Jonas på firmafest och kommer hem på lördag, så det blir väl till att åka till mamma.. Hade väl tänkt att sova över där..

Nää, nu ska jag ta och gå in på Carolinas blogg
( http://carrolixen.blogspot.com/ ) och se om hon har uppdaterat färdigt den :D
För det är allting eller inget
Det är stanna eller gå
Å du tar allting för givet
Jag är mera värd en så,
Jag vet vad jag går för
Jag vet vad jag står för
För det är allting eller inget
Ingen tid att vänta på
Jag måste stanna eller gå

Tjingeling!

RSS 2.0