Skrämmande...

Det blev en rid tur igår.. så himla kul!
Precis när vi hade sadlat på och skulle bege oss, började det att regna, men som tur va så va det över på 3 minuter =)
Sen begav jag mig mot ön(När jag hade ridit klart, såklart :p), och hälsade på Carolina,
tiden går alltid så fort när vi träffas.. Skrämmande!
Men trevligt har vi iaf! Christer tycker att vi är som gamla kärringar "Kommer du ihåg förr när vi va ung...." Det tycker han är våran standard fras :p haha...

Idag hade jag en städ dag, det hade ju blivit så stökigt här.. Marcus sover ju här så han drar fram och Tindra drar fram.. Så idag for allting bort! Jag äcklas av att ha det stökigt, hua!

Sen så frågade Jonas om jag ville följa med till Stöde och hämta hans Cross, och jag hade väl inget bättre för mig så jag följde med på en liten åk tur...
Va så härligt att se mitt lilla hjärta, även fast hon bara har varit borta sen igår =)

Nää, nu ska jag titta till hjärtat som sussar, sen blir det en cigg och kanske ett telefonsamtal =)
Och klockan 21 är det Las Vegas, ska sitta och dregla lite på ögongodiset "Danny".. hihi..

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
Vissa personer är så skrämmande ful

Tjingeling!

Tindra Tandlös

Jag tror bestämt att det är en tand på väg för min lilla Tindra Tandlös =)
Va ju en tand som va på väg upp när hon va 3½- 4 månader.. men den kom aldrig riktigt.. Men nu kan man känna en liten "spets". Jag som hade gett upp hoppet om att mitt lilla hjärta skulle få tänder :p Så när jag minst anade det och hade helt gett upp hoppet, ja då kommer det ett litet risgryn.. men man ska väl inte ropa hej föräns man är över bäcken.. hihi!

Blidde ingen rid tur igår =( vi skulle ta en kort tur på kvällen.. så vi for, när vi kom halv vägs till stallet vände vi.. då hade det börjat spö regna så himla mycke.. Så då bestämde vi oss för att åka hem till Angelina och se csi. men när jag kommer tillbaka, så är Tindra jätte grinig.. och typiskt så har man inte hennes alvedon med.. så jag sprang upp till Angelina och tog med henne på en liten road trip hem till mig för att hämta alvedon, och gumman sov så gott i bilen, lillhjärtat va så himla trött. Åkte tillbaka till mamma sen och la gumman, så somnade hon efter en stund så då vart det till att gå upp till Angelina och fika varma mackor och se en film.. va så trevligt så!
Vi sköt upp ridningen till i förmiddags, men se där! Det spö regnade då med. Så då åkte jag Tindra och mamma till birsta och kikade runt, va in på Hööks och köpte mig ett par nya rid strumpor.. vet inte vart alla mina andra rid strumpor har tagit vägen. så då fick man investera i ett par nya, och hoppas på att det blir fint väder i morrn så vi kan rida då =)

Nä, nu är lilla Cecilia hungrig så jag ska ta och ringa Jonas och höra om jag  får nån mat från Playa :p
Med den där filuren vet man aldrig... Har varken ork eller lust att laga nån mat idag...

Och appropå inget, det är lite smått trevligt med internet hemma =) Fast man hinner ju inte sitta så mycket, måste ju härja runt med gumman ju =)


Tjingeling!

Internet hemma

Ohh, jag är hemma och sitter på internet.. vilken lycka =) haha..
Marcus kom hit med sin bärbara och "hittade" internet.. så trevligt!

i förmiddags kom mitt hjärta hem, det va så skönt å få hem henne igen, även fast hon bara är borta ett dygn så känns det som en vecka.. Så idag har vi haft en städ och tvätt dag =) Va även till farmor en sväng och hälsade på, har ett projekt på gång där :p Jag ska tigga till mig en ny telefon, min kära telefon håller ju på och strejkar =( inte så himla kul måste jag säga...

I morrn ska vi åka och handla lite, ska på ica maxi och på barnens hus (Min favorit affär)..
sen så får jag se om jag hinner med en rid tur, hoppas det iaf =)
Ska väl även göra det roligaste som finns, betala räkningar :p haha...

Nää, nu ska vi titta på Shrek 3! Även att Tindra älskar Shrek va den på 5'an idag med svenskt tal.. gud vad hon skrattade =)


Tjingeling!

Dårarna & Jag

I förmiddags så åkte Tindra till sin sk. pappa! Stackars lill fia!
Gud vad jag saknar henne, varje minut känns som en evighet.. Jobbigt är det!
Så ist för att sitta hemma och häcka så följde jag med hem till mamma igen, men ska snart åka hem.
Vet inte alls vad jag ska göra ikväll.. Niklas ville att jag skulle följa med ut, men tror inte att det blir så.
Har egentligen ingen lust, speciellt inte efter sist jag va ut.. Ork har jag väl egentligen inte heller, och det finns trevligare saker att lägga pengarna på, inte för att det brukar kosta ett öre för mig som tjej att gå ut :p hihi...
men taxin hem kostar ju... Ähh, får se hur man gör, kanske blir en snabb visit för att kolla läget..
Gumman kommer ju hem i morgon och dessutom har jag tvättstugan.

Nää, nu ska ja ta och skriva en ansökan till ett jobb jag har hittat, inte för att jag tror att jag kommer få det, men man kan ju alltid skicka in iaf =) Så får man hoppas på det bästa...


Det finns dom som tror på andra
och andra som tror på mig
Men jag kunde bara inte se
det dom andra såg hos dig
och det var nog lika bra

Tjingeling!

Kärlek vid första ögonkast


Va på stan igår, började som vanligt dagen med en fika på charm.
Min vistelse på stan blev ej långvarig.. Va en klumpeduns som spillde ner min VITA byxor med coca cola.. Lite less man vart då! For hem och bytte, så åkte vi till mormor och morfar ist.
Sen på kvällen, efter jag hade lagt Tindra gick jag upp till Angelina och kollade på hennes nya kattunge (Nu kommer Carolina tappa hakan) den va så himla söt, va så liten! (Men nej, det kommer aldrig komma en katt innanför mina dörrar..) Satt och surra en en stund, sen gjorde Chrille fika till oss, va så gott så =)
Idag va vi på Ica maxi, och guuud va stort det va där. Köpte även en bok till Tindra..
Det va kärlek vid första ögonkast för henne, hon vägra släppa boken, så jag va ju tvungen att köpa den till Prinsessan min! =)  I boken är det flikar som man kan vika upp, och det är ju så himla roligt tycker ju hon.. haha, gull ungen min!
Senare ska vi åka upp till Hussborg och äta gott och lyssna på en trubadur!
Ska fira Brittas födelsedag idag! Så det ska ju bli trevligt! 

I morgon ska lill hjärtat mitt till sin sk. pappa! Hua, stackarn!
Ringde till min handläggare på familjerätten idag och pratade om saker och ting, vissa saker som händer är så underliga! Men men, är man oduglig så är man...


Tjingeling!image29

Running through the monsoon

Åkte till mamma i fredags, men vi är kvar än :p
Jag ser det som att jag och Tindra är på semester på landet =)  haha...

Har varit med Angelina och ridit idag igen, och det är såå kul!
Gud vad jag har saknat det.. slutade ju rida för 5 år sen ca. å då hade jag ju ridit i 10 år iaf, om inte mer to.m!
så det är så himla kul att rida igen =)
Och medans jag va å red, så lekte Tindra med sin lilla kompis Nathalie (Mamma, va ju såklart med också:p)

Och en människa blir jag inte klok på, hur fasiken kan man vara tillsammans med en människa som stör sig på Tindra? Det känns ju inte kul för mig att lämna bort henne då.. vem vet vad det där pojkansikte kan göra med/mot mitt lilla hjärta! Dårar finns det gott om, likaså tillfällen! Och dessutom sitter han och tok snackar skit om pojkansikte, och sen blir tillsammans med det igen...
Jag förstår inte! Lika bra det, annara hade ju jag varit lika korkad!
Och dessutom har du mage att säga åt mig att växa upp.. jag undrar jag lilla vän vem som ska ta och växa upp, och börja ta ansvar för vad man gör!  (Och dessuton ska du väl inte bli sur på mig för att Pizza gubben talar om för mig att han tyckte att din "det" va ful....)
För mig är mitt hjärta mitt allt och jag gör vad som hellst för hennes skull, kan gå till världens ende om det så behövs!  Till skillnad från vissa andra, som väljer bort henne... Tragiskt!

Jaja... Du är snart som död för mig!


Nu ska jag gå och mysa med mitt lilla hjärta som vaknade nu!

And nothing really scares us no longer
We've tried the nastiest words we could find
They say what doesn't kill makes you stronger
But should it be about how to survive?

Tjingeling!


Ohh la la..


Jag har iaf hittat "Hunk Hålan"  =)
Men den "skatten" behåller jag för mig själv... haha!God natt1 År...

Igår vart gumman 1 år, herregud! 1 helt år... 

Detta vart skrivet om när Tindra föddes! Det va min absolut värsta och bästa dag!


" kan ju berätta lite om dagen när Prinsessan kom, för den som är intresserad..
Som sagt så gjorde jag ju kejsarsnitt, och kvällen innan trodde jag ju att man skulle vara jätte nervös och inte kunna sova.. men det va tvärtom, men man förstog nog inte riktigt vad som skulle hända, kändes bara som vilken kväll som hellst...
Vaknade till vid halv 5 tiden på morron, då va jag nervös.. kunde inte somna om, men vi skulle ju vara på sjukhuset kl 7. så det va ju ingen större katastrof att vakna så tidigt, så jag låg och tittade på älskling som sov så sött, sen kl 6 ringde klockan.. nu va det nära... men jag drog ut på tiden, vill einte åka.. så strax efter 7 åkte vi hemifrån, då kom tårarna.. jag ville inte, jag va så rädd och nervös.. kom in på förlossning vid kvart över, fick ställa mej i duschen och tvätta mej med nån speciell tvål, drog även ut på tiden väldigt mycke där med.. jag ville verkligen inte, grät hela tiden.. som ett otröstligt litet barn.. sköterskorna och älskling va så snälla mot mej hela tiden..
fick komma in i ett förlossings rum efter min långa utdragna dusch, i väntan på att rullas in på operationen.. dom gjorde i ordning mej för operationen.. så det va klart, för dom visste inte när jag skulle få komma in..
vi väntade och väntade, och varje gång barmorskan eller nån av sköterskorna kom in, så högg det till i en.. skulle vi få komma in nu? jag ville inte, men samtidigt ville jag att allt skulle vara över, ville inte ligga där och va rädd, nervös, spänd och gråta..
Vid 10- tiden kom dom och sa att vi skulle få komma in på operationen.. just då kände jag ingenting, va helt tom låg bara där i sängen och stirrade i taket från förlossingen till operationen, när vi kom in i operations rummet, gick det upp för mej att nu är det dags, då kom tårarna igen och rädslar vart ännu större och mådde illa av nervositeten.. Älskling satt vid min sida hela tiden, så det kändes skönt iaf.. Sen va det dags för sprutan, sprutan som skulle göra att jag inte kände någonting.. Narkosläkaren sa; "Alla nålar sticks, men den känns inte mer än den du fått i handen" Bra tänkte jag, det här klarar jag... fick lägga mej på sidan så att han kunde sticka mej i ryggen.. och JÄVLAR vad ont det gjorde, automatiskt vart det så att jag kröp i hop och började hyperventilera, sköterskan fick säga åt mej hur jag skulle andas med syrgasen, och när jag väl hade börjat andas normalt, kändes det inte så mycke tyckte jag, men då kom nästa, när det börjades sprida sej, vart en konstig tung känsla, som gick från ryggen och ner mot fötterna, kände verkligen hur det spred sej i kroppen.. vips, så hade man ingen känsel från brösten och neråt.. för att inte gripas av panik, fick jag försöka tänka på nåt annat, för det gick verkligen inte att röra på sej.. det va riktigt äckligt...
Dom testade om jag kände nåt, och det gjorde jag ju inte.. eller jag kände beröring, men ingen smärta eller nåt annat...
Så dom satte igång, kände hur dom bökade omkring... efter en stund sa en av sköterskorna att snart kommer det slurpla till, då suger dom ut fostervattnet... "SLUUUUUURP!" lät det, och då förstog jag att nu va det nära att pyret skulle komma ut.. så då började jag gråta ännu mer.. Men hon ville inte ut, och hon låg ju även med stjärten neråt, och när dom skulle ta ut henne så kurade hon i hop sej, hon ville inte komma ut! hon ville vara kvar inne i värmen och mörkret.. sen kom hon ut, barnmorksan och Jonas rusade in i ett annat rum.. där dom klippte navelsträngen och gjorde ren henne, men barnmorksan fick även ge henne syrgas, för hon andades inte, för att det tog så lång tid för henne att komma ut.. och där låg jag på operationsbordet och visste ingenting..
Och plötsligt så hörde jag en bebis skrika, en av sköterskorna sa att, ähh, jag kommer inte ihåg.. jag började gråta ännu mer iaf.. sen så sa hon iaf, att nu är det nån som kommer och vill hälsa på dej.. så satte sej Jonas brevid mej, med VÅRAN bebis i famnen.. och sa att det vart en liten flicka, en liten Tindra som jag ville ha.. jag trodde inte att det va möjligt, men jag började gråta ännu mer, och jag grät och grät.. men nu grät jag av lycka! Har aldrig förstått mej på dom som gråter av lycka, gråter det gör man när man har ont och liknade saker, inte gråter man av lycke heller! Men nu vet jag´att det är fullt möjligt...
och jag visste inte att jag kunde gråta så mycke under en och samma dag..
så medans dom sydde ihop mej, så låg jag där och beundrade våran lilla skapelse, och grät (såklart)..

16/8 -06 kl. 10.52 kom våran älskade Tindra!  "

-----------


176148-27 [Från tidningen...]

Guuud vad Tindra myste igår, när hon fick absolut allas uppmärksamhet =)
Hon fick sååå otroligt mycket fint! Och Carolina knäppte närmare 100 kort igår :pNää, nu ska jag ta och äta lite...Tjingeling!

http://www.family.se/vi/1006712.htm?ca=4_a
-----
http://www.family.se/vi/1007178.htm?ca=4_a

Vig som ett kylskåp

Ångest ångest ÅNGEST!!!
Va ut i Lördags.. vart en aning fööör mycket av det goda!
Herregud! När jag vaknade ville jag bara gnaga av mig huvet mitt..
Ville inte veta. ville inte tänka. ville inte se. ville absolut inte vakna. Sååå jävla hemskt!
Men jag hade ju skit kul, tills jag inte kommer ihåg mer!
Aldrig mer!  har sån jävla ångest och äckel känslor! Uscha uscha uscha!!!Till nånting trevligare!
I morrn fyller hjärtat 1 år! Oj oj, vad stor hon har blivit!
och i morrn måste alla köpa Sundsvalls Tidning, där är mitt hjärta med =)

176148-26176148-25176148-24


Har varit och handlat till tårta och sånnt idag,
och nu ska jag snart iväg å rida med Angelina, ska bli så kul..
fast man lär ju vara lika vig som ett kylskåp.. hon kommer nog få sig ett gott skratt :p haha!

Nää, nu ska jag ta och byta lite kläder och sånnt...

Ses i vimmlet.. eller inte!


Tjingeling!

Pappegojor & Tokerier

Ja vad säger man om vissa saker och vissa personer?
"Ha ha ha!"

I Onsdags va jag, Tindra & Jonas upp till Frösö Zoo..
Hade väldigt trevligt, och vad Tindra myste! Gud vad hon gillade att kolla på djuren, pappegojorna va nog roligast.
Hon skrattade och skrattade hela tiden åt dom... Gullungen min!
Va så mycke olika djur där.. va så roligt så! Och mjukglassen där, måste ha varit sveriges största :p
Haha, även att jag tvingade Jonas att äta upp den (För att jag bjöd) men själv så slängde jag min i smyg, eller ja jag försökte slänga den i smyg :p
176148-22176148-21176148-20

Även att nu är det nog inte långt ifrån att Tindra kan gå själv, hon är så duktig så..
ibland när hon går runt möbler så släpper hon, så står hon i några sekunder innan hon ramlar ner på baken sin..
Och på morgonen är hon så mysig, hon sover ju i egen säng nu.. så då står hon upp och väntar tills att jag kollar på henne och när jag gör det så tok vinkar hon och har världens leende.. Pussgurkan där =)
Nu är det bara 10 dagar kvar tills hon fyller hela 1 år!  Så då blir det kalas heela dagen lång!

Och i Mars (ungefär) ska Tindra få en kompis!
Carolina & Christer ska få en bäääbis!!! Åhh, det ska bli så kul!


Nää, nu ska jag ta och göra lillhjärtat klar för läggning!

To the world you may be one person
But to one person you may be the world
Tjingeling, på er nyfikna!

RSS 2.0