Prommis...

Sängkläderna passade sååå bra till vårat sovrum =)
Så här fint vart det:  (Gummans lilltäcke i mitten =)  )
s?ng


Va meningen att vi skulle på Ikea idag och en sväng på babyproffsen, men Jonas vart tvungen att jobba.. så det va ju synd... Tänkte gå ut och gå en sväng snart, det är ju så härligt väder, fast det är ju inte lika varmt som det har varit men det är ju varmt endå =)
Senare idag ska jag och gumman till mamma och äta, det ska ju bli trevligt =)

nä, nu ska jag ta och göra mig och lillan klar för en prommis!

176148-18


Tjingeling!

Shopping...

Äntligen har jag shoppat till mig själv :D
Va på stan igår och köpte massor av tröjor BARA till mig =) Så kul! Har även varit å shoppat idag, nya fina vita skor!
Jag har även en förkärlek för vita skor har jag kommit på, dom senaste åren har jag bara köpt vita skor nästan, förutom 2 par tror jag att det är.. haha! Men det är ju så fint med vita skor!
Köpte även nya sängkläder på hemtex.. så otroligt fina, dom kommer passa så bra till vårat sovrum!

Vagnen jag tänkte köpa ska jag inte köpa, det va en Emmaljunga Scooter i färgen Jungle Pink..  Kom på att det inte är en vändbar sittdel på den, och nu när lillan är så pass lite vill jag ha henne emot mig.. så Tjingeling, till den vagnen!
MEN! Jag hittade en vagn på Babyproffsen som jag ska köpa, en Teutonia i modellen Fun, tror jag att det va! En så otroligt behändig och lätt vagn, men svängbara fram hjul.. Den va så smidig så jag vart helt paff :p haha!
Så nu ska både pappa och farmor lägge ett "bidrag" till vagnen, för den kostar ju rätt så många tusenlappar..
Men smakar det, så kostar det.. som sagt!  Fast jag vet inte riktigt i vilken färg jag ska ha den, om jag ska ha röd, beige eller svart.. fast svart är jag inte så pigg på, tycker det är så tråkig färg! Så det blir nog röd eller beige!


Nää, nu ska jag ta och göra något annat!


176148-16


Tjingeling!


Sol & Vår

Det blidde ingen staden idag =( tråkigt!
Och jag har så tråkigt så jag kan dö, har nyss varit ute och gått en sväng!
Vart så jävla less på en sån där traktor som sopar upp grus, han förföljde mig.. haha!
Nej då, men jag mötte han 3- 4 ggr.. och jag vart så less, för när han ser att jag kommer med barnvagn och hund, kan inte han stanna och stänga av soparna? nä, istället susar han förbi i 180 och det sprutar grus och efter traktorn är det ett jäkla damm moln...

I morrn öppnar Babyproffsen, som jag har väntat! ska åka dit och kolla på en paraply/sulky vagn..
fast jag vet inte om jag ska köpa en, för vecka 20 får dom in vagnen jag vill ha på Barnens Hus.. Så jag vet inte hur jag ska göra, om jag ska skita i sulkyn och bara ha en sittvagn... Åhh, jag blir galen.. Gjorde även om våran vagn till sittvagn för nån vecka sen, och gud vad Tindra myser, nu när hon kan se allt runt omkring när vi är ute..

Även att gåstolen va det bästa köp jag någonsin har gjort, gud vad hon älskar att springa runt i den, men roligast av allt är nog att jaga hunden, och stå och kolla på han när han sover i sin "säng" i hallen!
När hon blir less tar hon ett litet äre varv i lägenheten och dricker lite juice, sen är det tillbaka till hallen och kolla när hunden sover :p haha, såå givande! Go jäntan min!

I morrn, hoppas jag att det blir stan iaf :D Det är ju så otroligt fint väder, man kanske ska ha mjukglass premiär snart, dom har ju börjat sälja det på stan, har jag sett =)

Även att Carolina ska skaffa en ful hund, så då ska vi para hennes fula hund med min fula hund, sen ska vi starta "Fula hundar kenneln"  haha.... vart får vi allt ifrån? :p

image15
Busblicken =)



Tjingeling!

Petite Royale

Har köpt en ny nappflaska till gumman, den heter Petite Royale.. En Prinsessa förtjänar något kungligt =)
Det är så fin, rosa med en kunga krona i guld.. Har även hittat en napp jag vill köpa, Armani Baby.. Den va ju ganska (väldigt) dyr för att vara en napp.. men vad gör man? :p

Hmm, ja iaf... va ut på ön i förrgår, och när jag skulle hem höll jag på att bli tokigt!
Jag va så trött och ville snabbt hem, men självklart får man en jäkla övningskörare framför sig, som kör 40- 50 km/h på 70 väg och inte nog med det så bromsar människan ner till 20-30 km/h när det kommer mötande trafik! Så jäkla less!
Men som tur va hade jag inte övningsköraren så länge frömför mig, jag svängde av mot timmervägen efter bron, och övningsköraren fortsatte rakt fram! Vilken lättnad! :p

Va på stan igår, och skulle ÄNTLIGEN köpa nåt till mig själv.. vad kom jag hem med då? INGENTING!
Vi satt så länge och fikade och surrade, så vi hann knappt gå och kolla runt i 30 min. för sen gick parkeringstiden ut, och vi skulle åka och göra andra saker.. Så jag kände mig så stressad!
Träffade även Stefan och hans lilla Theo när vi fikade, gud vilken liten söt kille, så nästa gång Stefan ska ha han skulle dom komma och hälsa på =)
Så det blir ju kul för Tindra och Theo, att få leka lite! Theo är ju precis 1 månad äldre än Tindra, lite lustigt :p
Framtidens kärleks par? Haha...

Imorrn ska jag, gumman och mamma ev. på stan igen.. Får se om hon orkar, hon jobbar inatt! Men hoppas det, för Jonas ska till Huddik i morrn, han har blivit erbjuden jobb där.. så han ska åka dit och kolla..
Så då skulle det passa perfekt med en runda på stan, har ju inget annat för mig!


Nä, nu ska jag ta och lalla vidare!


bad



(Fyller 21 år om 14 dagar)



Tjingeling!

Shopping

Idag har jag, gumman och mamma varit på stan och shoppat, och som jag trodde.. så blev det bara kläder till lillan! Jag måste ta nån dag på stan och köpa kläder till mig själv, har blivit att man glömt bort sig själv.. Och det är ju inte bra..

Och äääntligen (!!!) har jag köpt en gåstol till gumman, och hör och häpna,
Cecilia H Lundstedt köpte en begagnad stol! MEN den va inte alls mycke använd och inta alls gammal!
Och jag tyckte det, att varför i hela friden ska jag lägga ut 7- 800 kr på en gåstol som jag inte tycker är fin? bortkastade pengar bara, och hon kommer ju inte att använda den så länge (antar jag) Så det blidde en lime grön ufo stol, va ute efter en orange med det fanns ingenstans, för det va 06- års modell och så det va slut sålt överallt, så dom väntade på ufos modell 07.. (Den skulle troligtvis komma in i Maj, och jag vägra vänta så länge.. och inte ens barnens hus visste vad det va för färger och hur dom såg ut.. och i Maj kan hon säkert redan gå själv)
så då satte man sig på Blocket, och så fann man en.. även i Sundsvall! Nära och bra =)
Men iaf.. Guud vad Tindra verkligen ÄLSKAR att springa i den där, det är en så jäkla fart på henne, om man tittar bort 5 sekunder, så har hon tagit sig till ett annat rum och hittar på sattyg :p Så nu har man fått vika upp alla gardiner, för dom är ju såå roliga att dra i.. haha! Så det ser ju väldigt fint ut :p

Hmm, jaa.. kommer inte på så mycket mer att berätta just nu..


Dom intresserade kan ju få se en bild när gumman provar solbrillor på HM =)
176148-13




(Fyller 21 år om 20 dagar)


Tjingeling!

Tjoo!

Nu va det länge sen jag skrev här... Haft mycke att göra, eller ja.. Haft annat att göra..
Hmm, ska vi se då..

15/3. Fick hämta ut en ny kamera på El giganten för dom kunde inte laga den förra.. så vi fick ta en likvärdig..
och den här kameran va ju 100 ggr bättre, blir så fina kort.. (Men Pulver Jonas har glömt minnes kortet i Njurunda så tyvärr kan jag inte lägga ut nå bilder.. än!)

16/3. Gumman vart 7 månader! Stora tjejen!
Gjorde nytt hål i läppen, eftersom jag va tvungen att ta ut den förra.. Gjorde lite ondare än första gången, men det är ju förståligt, eftersom det hade ju läkt igen helt..! Idiotiskt, tycker vissa! Men det är min kropp, jag tar risken! (Med tanke på hur mitt ansikte svullnade upp när jag fick inflammation i läppen sist... )
Kvällen tillbringade jag, Tindra och Bimbo hos mamma, Ulf va bortrest så vi sov även där, Britta sov där också.. Trevligt hade vi =)

Igår, va vi i Njurunda och åt..

Idag,  har vi varit hos Farmor och Farfar och ätit god mat =)

Måste även berätta att jag har skaffat Viva Piñata till Xboxen, Gud vad det spelet är roligt!
Fast har man börjat spela, då flyger tiden iväg och plötsligt har det gått flera timmar :p haha...



Tjingeling!

Nu är det över ...

Nu har schlager febern lättat, nu är det över! Hade hoppats på Andreas Johnsson eller Måns.. Men icke!
Men The Ark funkar väl..
Va hos Carolina och såg finalen igår, hade det väldigt trevligt!
Så nu är det bara att vänta på Eurovision  =)

I fredags va jag Tindra och Bimbo hos mamma och Ulf, och åt och myste!

Ääven att i Torsdags kväll, fick jag bekräftat att det spökar här! Va så rädd att jag började gråta..
Jonas jobbade, och skulle inte komma hem förrns vid 24 -tiden..
Strax före 23 bar jag in Tindra till sängen och jag skulle precis lägga mig, så sprätter Bimbo upp, och rusar till vardagsrummet, där han ställer sig och morrar och skäller, så jag gick och kollade vad han höll på med, men där va det inget.. så jag sa till han att han skulle komma, men han vägrade.. men efter en stund kom han och la sig igen. men sen spratt han upp igen, och ställde sig i hallen och kollade mot vardagsrummet och morrade.. Då vart jag så rädd att jag började gråta.. så jag ringde till Jonas, men han kunde inte komma hem tidigare.. Sen så ringde jag till mamma, och hon kom på 100 förklaringa till varför han gjorde som han gjorde. jag försökte tro på henne, för att lugna mig själv.. men innerst inne visste jag ju varför, för det är inte första gången han gör så.
(Och det är så mycke annat som har hänt)
Så då va jag riktigt rädd, och jag va så trött men kunde absolut inte somna, så när jonas kom hem somnade jag nog på 2 minuter.. Hua, så fruktansvärt rädd har jag aldrig varit! Va säker på att det skulle komma nåt och visa sig, men då hade ja dött!
Och Jonas som oftast jobbar kvällar och kommer hem runt 24- tiden, förut har jag inte brytt mig, för så har jag lagt mig och sovit, och tänkt att om det skulle vara nåt så kommer Bimbo att reagera på det, så då har jag varit trygg.. men fy fan, det vart ju bara värre när han börja hålla på.. så jag undrar hur det kommer bli hädanefter.. för jag som är så trött på kvällarna, jag kan ju inte tvinga mig själv att vara vaken tills han slutar.. illa illa!!

Har lämnat in kameran, det blir så fruktansvärt dåliga bilder och jag tycker när den va så pass dyr och det är så många megapixlar i den så ska det bli väldigt bra bilder, men icke! Dom blir så himla dåliga.. och kameran vi hade innan, den fick vi med när vi köpte boxern, och den va värd 500kr.. och det va inte många megapixlar i den, men det vart ju så bra bilder med den.. men tyvärr gick den sönder...


Nää, nu ska jag invänta att Carolina ska ringa mig, ringde henne för en timme sen, men då sov hon..



Cause I've been acting like soure milk fell on the floor
I'ts your fault, you didn't shut the refrigerator
Maybe that's the reason I've been acting so cold


Tjingeling!

Ta dom jävlarna

Idag har jag införskaffat en jätte fin lampa till vardagsrummet.. Den passade perfekt :p
Köpte även cd fodral, så man har fodral till skivorna man bränner.. Haha, det va i olika färgen, så fint, så töntigt..!
Laddade hem Martin Stenmarcks skiva 9 sanningar och en lögn.. Gud vilket bra skiva, vart så "kär" i den..
Även Snygg Eriks skiva, haha! Den va himla bra den med..
Har även införskaffat en Xbox 360 idag.. haha, inte så nödvändigt tyckte jag.. har ju ett Ps2.. Även att dom hade ett rosa Ps2 där.. Vill ha, vill ha! haha! Så fint, så fjantigt :p




Jag vill vara stark och glad
finns det fåglar på himlen idag
som kan skydda mig från mitt hat
kalla vindar jagar mig
jag är ensam utan dig igen

(Martin Stenmarck - Ta dom jävlarna)

Tjingeling!

Barnens Hus

Va ju som sagt på Barnens Hus i förrgår.. Men hua vilka fula gåstolar dom hade, visst har man en liten pojke så är dom ju säkert fin.. Men dom passar inte en liten tjej.. så Det blir väl till att beställa den från England.. den är såå fin =)
Men, vi köpte en ny bilbarnstol iaf, hon sitter ju som en liten korv i babystolen.. Det vart en sån fin stol, en Britax..
Grå och rosa! oj så fin den va, och dyr.. Även sittvagnen jag vill ha fanns inte inne, men dom skulle nog få in den vecka 20. vet inte när det är, men det blir säkert bra :p haha... Ska ju endå inte ha den förrns fram mot för- sommaren!

Jag och Carolina har ev. en ny Fest Date, denna löningshelg =)
Hoppas bara på att den blir bättre isf :p Carolina vart ju lite dålig sist..

Mamma har varit här hela dagen, först va hon barnvakt i morse, så det vart till att träna.. skönt som attan va det!
Sen har hon varit med mig och Tindra, fram tills för 5 min. sen.. så det har varit trevligt med sällskap...


Nää, nu ska jag nog ta och ringa Carolina, och surra lite med henne..

Tjingeling!

(Fyller 21 år om 35 dagar.. illa!)

Andra Chansen

Såg på andra chansen igår, alltså melodifestivalen :p
Och jag undrar hur fasiken kunde den där Sonja, eller vad hon hette.. Gå vidare till Globen, jag fattar inte! Och hur i helskotta kunde hon slå ut allas vår Magnus Uggla?? Det kommer bli den sämsta finalomgången någonsin.. det är ju så många ballader.. och värdelösa låtar! Lika bra att skippa finalen! skulle inte förvåna om det är nån sunkig ballad som vinner! Uscha uscha! Nää, jag håller på Andreas Johnsson.. eller Måns!

Ska på Barnens Hus idag, och kolla på en gåstol till gumman! Jag får helt enkelt vika mig! Hade ju hittat en såå fin gåstol i England, och dom kunde skicka den till sverige.. men jag vet inte om jag vill ta chansen.. för när jag skickade efter Babygymet från England, så vart det så mycke krångel så det tog säkert 1½ -2 månader innan jag fick det.. och ska jag vänta så länge med en gåstol, ja då kanske hon har börjat gå, innan jag får stolen.. känns som bortkastade pengar bara.. eftersom det blir ju så dyrt!

Nää, nu ska jag ta och torka håret...

Tjingeling!


Kryp(Kryp byxan)

Ja du...

This is the end you know
Boy, the plans we had went all wrong
We aint nothing but fight and shout and tears

We got to a point I cant stand
I ve had it to the limit I cant be your girl
I aint more than a minute away from walking

We cant cry the pain away
We cant find a need to stay
I slowly realized theres nothing on our side


Kryp Byxa

Gumman kröp i förrgår.. Fast hon kröp bakåt.. haha! Men jag har läst att vissa bebisar börjar med att krypa bakåt :p haha! Så det är inget fel på henne, som tur är...
Har köpt en kryp byxa till henne också.. Så gulligt! (Det är en strumpbyxa med halk grejs under fötterna och på knäna och på rumpan) Får se om jag får till att lägga till en bild på gumman i sin bralla :p Vart error när jag skulle ladda upp den. .Såå irriterande

Va och tränade igår.. ÄÄÄÄNTLIGEN! Gick relativt bra med tanke på min onda fot.. men man ska aldrig ropa Hej förräns man är över bäcken.. För jäklar vad ont jag hade efteråt, pulserade i foten och strålade upp i hela benet.. jag trodde jag skulle dö! Men ack så fel jag hade, här sitter ju jag idag! =)

Även att Mie fyller 21 år idag.. Grattis gumman!
Är bjuden på fest i morrn, hos henne.. men jag tvivlar på att jag får gå, för gubben!
Men det skulle vara himla roligt, är så länge sen vi träffade och det skulle även va kul att träffa alla gamla nacksta/ sallyhills bor.. och givetvis andra också! Det är ju så länge sen!
Men men..


Tjingeling!

RSS 2.0