Shopping

Idag har jag, gumman och mamma varit på stan och shoppat, och som jag trodde.. så blev det bara kläder till lillan! Jag måste ta nån dag på stan och köpa kläder till mig själv, har blivit att man glömt bort sig själv.. Och det är ju inte bra..

Och äääntligen (!!!) har jag köpt en gåstol till gumman, och hör och häpna,
Cecilia H Lundstedt köpte en begagnad stol! MEN den va inte alls mycke använd och inta alls gammal!
Och jag tyckte det, att varför i hela friden ska jag lägga ut 7- 800 kr på en gåstol som jag inte tycker är fin? bortkastade pengar bara, och hon kommer ju inte att använda den så länge (antar jag) Så det blidde en lime grön ufo stol, va ute efter en orange med det fanns ingenstans, för det va 06- års modell och så det va slut sålt överallt, så dom väntade på ufos modell 07.. (Den skulle troligtvis komma in i Maj, och jag vägra vänta så länge.. och inte ens barnens hus visste vad det va för färger och hur dom såg ut.. och i Maj kan hon säkert redan gå själv)
så då satte man sig på Blocket, och så fann man en.. även i Sundsvall! Nära och bra =)
Men iaf.. Guud vad Tindra verkligen ÄLSKAR att springa i den där, det är en så jäkla fart på henne, om man tittar bort 5 sekunder, så har hon tagit sig till ett annat rum och hittar på sattyg :p Så nu har man fått vika upp alla gardiner, för dom är ju såå roliga att dra i.. haha! Så det ser ju väldigt fint ut :p

Hmm, jaa.. kommer inte på så mycket mer att berätta just nu..


Dom intresserade kan ju få se en bild när gumman provar solbrillor på HM =)
176148-13




(Fyller 21 år om 20 dagar)


Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0