Sol & Vår

Det blidde ingen staden idag =( tråkigt!
Och jag har så tråkigt så jag kan dö, har nyss varit ute och gått en sväng!
Vart så jävla less på en sån där traktor som sopar upp grus, han förföljde mig.. haha!
Nej då, men jag mötte han 3- 4 ggr.. och jag vart så less, för när han ser att jag kommer med barnvagn och hund, kan inte han stanna och stänga av soparna? nä, istället susar han förbi i 180 och det sprutar grus och efter traktorn är det ett jäkla damm moln...

I morrn öppnar Babyproffsen, som jag har väntat! ska åka dit och kolla på en paraply/sulky vagn..
fast jag vet inte om jag ska köpa en, för vecka 20 får dom in vagnen jag vill ha på Barnens Hus.. Så jag vet inte hur jag ska göra, om jag ska skita i sulkyn och bara ha en sittvagn... Åhh, jag blir galen.. Gjorde även om våran vagn till sittvagn för nån vecka sen, och gud vad Tindra myser, nu när hon kan se allt runt omkring när vi är ute..

Även att gåstolen va det bästa köp jag någonsin har gjort, gud vad hon älskar att springa runt i den, men roligast av allt är nog att jaga hunden, och stå och kolla på han när han sover i sin "säng" i hallen!
När hon blir less tar hon ett litet äre varv i lägenheten och dricker lite juice, sen är det tillbaka till hallen och kolla när hunden sover :p haha, såå givande! Go jäntan min!

I morrn, hoppas jag att det blir stan iaf :D Det är ju så otroligt fint väder, man kanske ska ha mjukglass premiär snart, dom har ju börjat sälja det på stan, har jag sett =)

Även att Carolina ska skaffa en ful hund, så då ska vi para hennes fula hund med min fula hund, sen ska vi starta "Fula hundar kenneln"  haha.... vart får vi allt ifrån? :p

image15
Busblicken =)



Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0