i nöd och lust

Hua, nu är man trött som attan! Blir en cigg sen sängen efter detta!
Jobbade igår,och det va så himla mycket att göra så vi va 2 på varje våning.
Jag och Maria gick tillsammans, och tiden gick så himla fort! Och vi gjorde så många rum, gjorde rummen tillsammans så det vart 32 stycket. det gick undan för oss =) Tindra gumman va helt slut när jag hämtade henne på dagis, hon gick ju från 07.30 - 17.00. och i vanliga fall går hon 5 timmar per dag på dagis. lill gumman min!

Jag och lill trollet har varit hos pappa och Monika idag, har ätit och flummat på.
Äveeen att äntligen berättade dom för mig om midsommar, eller egentligen berättade han inte.
för han förstog att jag visste. Men iaf, så frågade han hur vi skulle göra på midsommar, om vi skulle komma och isf om vi skulle sova över, eftersom det kommer komma så mycket folk, så måste dom fixa sovplatser i stugan. 
Så jag skulle spela dum, som om jag inte visste vad han pratade om. men jag är sveriges, förmodligen världens sämsta på att ljuga, jag får ett fånigt leende från öra till öra. Så efter några frågor om vad det va, så säger han. MEEEEN farmor har väl säkert berättat för dig! Och mycket riktigt så hade hon det, redan i Januari..
Så ja, jag ska gå. men Nej, jag kommer nog aldrig gilla det dom ska göra!

För övrigt, är det nån som känner för att komma och putsa mina fönster?
Snälla?!  Jag ser knappt ut snart, genom fönstren som ligger mot vägen!


God Natt!
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Undrande

Du kan inte förstå din pappas handlande. men låta en person som underhåller sitt eget barns missbruk vara barnvakt till ditt barn????

2008-05-17 @ 00:47:24
Postat av: Cicci

Vem har sagt nåt om att inte förstå? Jag förstår mycket väl min pappas handlande! om du hade läst riktigt, så hade du sett att det stog att jag kommer nog aldrig gilla det! Och dessutom, vad har Tindra med att min mamma ger min bror pengar? DET är någonting jag inte förstår! Eller blir hon en sämre barnvakt för att hon ger sin son pengar? Kan du "Undrande" förklara kopplingen?
Har du problem med något så kom till mig personligen och prata, ist för att skriva en patetiskt kommentar!

2008-05-17 @ 08:56:20
URL: http://cissan.webblogg.se
Postat av: Ciccis vackra mor och Tindras underbara mommo

Hej gumman!!
För det första så tycker jag att du inte skall lägga ner så mycket energi på en sån otroligt barnslig kommentar som denna människa har skrivet.
Tydligen så var det väldig känsligt för den "Undrande" personen, att du inte gillade att pappa din skall gifta sig,så det är ganska lätt att förstå vem det är som har skrivet denna kommentar (stackars människa) hur kan man sjunka så lågt att ge sig på andra männsikor på detta vis om saker och ting som dem inte har en aning om hur det ligger till!
Jag kan inte mer än att bara le till dig.

2008-05-17 @ 16:49:04
Postat av: Frida

Det verkar som att alla puckon kommit ut ur sina grottor. Verkar vara VM i idiotiska kommentarer av folk som inte har någon anledning att lägga sig i :S

2008-05-17 @ 17:51:18
Postat av: Britta

Vad är det för pappa som dröjer flera månader att tala om för sina barn att han ska gifta sig. Men å andra sidan berättade han inte för sin mamma och pappa att dom skulle bli farföräldrar förrän på förlossningen. Vad jag vill mena att du undrande vet inte allt... jag håller med dig Cicci,vad har det med Tindra och barnvakt att göra......

2008-05-24 @ 22:24:14
Postat av: Britta

Jag glömde en sak till..... Markus har egna pengar, om du UNDRANDE vet vad studiebidrag är......

2008-05-24 @ 22:27:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0