Jag bor finast!

Glömde ju tillägga igår att jag va och gjorde birsta med farmor
Fick kuddar till mina soffor, som vart så otroligt fina här! Har ju allting i svart- vitt i mitt vardagsrum, så jag ville ha en liten färgklick. så det blev lila kuddar, 4 st randiga och 2 st hel färgade. bilder kan ju kanske läggas ut någon dag.
Blidde även nya blommor till vardagsrummet, och några byxor till Tindra hjärtat!
Så vi hade en riktigt trevllig dag måste jag säga!
Måste ju bara tillägga att det blir bara finare och finare hemma hos mig, jag trivs så otroligt bra!
Jag vill aldrig flytta härifrån! Men tyvärr måste jag göra det nångång, för jag tror inte att Tindra vill dela sovrum med mig när hon kommer upp mot tonåren.. haha! Men den dagen jag flyttar, då kommer jag gråta blod kan jag säga! Hua!

jaaa, förut åkte mamma och co hem också. su nu är det tomt här, Tindra är ju hos jonas också!
Joo, också ringde farmor mig förut idag. men jag hörde inte så hon pratade in på telefonsvararen,
hon skulle bara ringa och höra så att allt va bra med mig och Tindra. för hon hade hört om en bilolycka i bredsand där det va ett litet barn med. Så hon vart så orolig över att det va vi, och speciellt eftersom jag och jonas va med om en olycka där för nåt år sen.
hjärtat mitt slog 500 slag, för jag kom ju på att Tindra och Jonas skulle till Njurunda. så jag provade ringa honom, och som vanligt inget svar. och jag höll ärligt på att kissa på mig, jag va så rädd och orolig så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. efter några minuter ringde jag igen, och jag trodde aldrig jag skulle säga det; men jag blev överlycklig över att höra hans röst! Så det va tack och lov inte dom!

Fick ett paket med skor idag som jag hade beställt, men jag tror mina fötter har krympt!
Numera drar jag storlek 37, och inte 38 com jag alltid har gjort! Så jag måste byta storlek. krångligt att hålla på att skicka tillbaka och sånnt. men dom fanns ju inte här i stan, så jag va ju tvungen att beställa dom. i ett av dom andra skorna beställde jag 37 och dom satt perfekt. men det komiska va att 38'orna va slut så jag chansade på 37 och se vad fel kan bli så rätt. även skorna till Tindra ser stor ut, så jag får prova dom på henne i morgon, annars måste jag skicka med dom också, så får det bli en storlek mindre också.
(Sååå, Jonas! jag vill ha skorna *du vet* i storlek 37! =) hihi..)

Nää, nu blir det en cigarett och ett tlf samtal!

(Ps. jag va på kisoken idag. det va trevligt!)


Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Carrolixeen

vad det vid tindras dagis en pysko gubbe hade slakta ett djur ?

2008-05-08 @ 21:42:11
URL: http://carrolixeen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0