raserad trygghet

Det känns så jävla obehagligt att jag måste gå och sova.
jag vill inte somna!
J kom hit förut, och jag försökte prata med han men så fort man säger nåt så lägger han benen på ryggen, säger att vi skiter väl i allt då och åker iväg.
Han sa även det att skulle exet röra mig eller Tindra skulle han slå ihjäl henne. Men vad säger att det inte är försent då?
Han fösökte även med att det måste ju ha varit nåt förbipasserande fyllo som har försökt kolla in i mitt fönster.
men som jag sa till J, varför skulle en förbipasserande människa få för sig att gå fram till ett fönster med neddragna persienner och försöka titta in, dessutom när det ligger alldeles intill vägen och det finns en massa flerfamiljshus och "vanliga" hus runtomkring. Det är ju alltid nån som ser. och det är ingen tillfällighet. det va första natten på veckan vi sov hemma, och jag hade J's bil som stog utanför!
Allt är så jävla obehagligt! Och jag vill verkligen inte lägga mig ner och sova!
Men snart somnar jag stående, jag är så fruktansvärt trött.
Vartenda litet ljud hajar man till på, så lyssnar man och funderar om det är nån som är på dörren eller något av fönstrena. Det är inte meningen att man ska behöva känna så här i sitt eget hem!
HEMMA där ska man känna sig trygg!
Man ska inte behöva springa 750 ggr och titta så att dörren är låst, att balkongdörren är stängd och låst, att alla fönster är riktigt stängda och att man går in var 15'e sekund när man är ute och röker och ser så att ingen är på dörren eller nåt fönster.
Jag blir galen av det här!


Ha en underbar natt,
det kommer inte jag ha.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Strunta i honom och gå vidare....

2008-11-17 @ 08:57:26
Postat av: 2

Tycker jag med...lyssna på din egen inre röst som säger vad du bör göra. Om inte för alltid, så kan ni väl bara ta en paus tills allt lugnat ner sig.

2008-11-17 @ 08:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0