Troll fotografering

Idag har Tindra fått hem sitt första brev som är adresserat till henne.
(Om man inte räknar med från sjukhuset, bvc e.l) 
Fast det här va väl inte så spännande för henne ändå, va ifrån MiMa foto. Lill trollet ska nämligen fotograferas på dagis i morgon. Gud så spännaden! Man känner sig vuxen nu, när ens barn ska fotograferas =)
Undrar hur det kommer att gå, Tindra som är såå fruktansvärt super blyg. Träffar hon nån ny, tar det minst 1 timme innan hon ens tittar på människan. Sen undrar jag hur det kommer gå på gruppbilden. Tindra med sin järn vilja, och känner jag henne rätt så vill hon INTE sitta still för en bild. Så alla bilder kommer bli spökbilder. Man skymtar en skugga som springer iväg. Eller så kommer hon se ut som en liten surpuppa. haha! Det ska bli spännande iaf!
Undrar vad hon ska ha för kläder. Lär ju bli nåt med Hello Kitty iaf, hon måste alltid ha nåt på sig med Hello Kitty. Annars blir det ett argt troll som stretar emot, och inte vill göra nåt. Hopaps hon vill ha hårspänne på sig också, men det tror jag.
Tindra har aldrig haft hårspännen och liknande i håret. Jag har tyckt att det har sett obekvämt ut. sen så har jag börjat smått att ha det på henne. men det har hon kanske haft max 15 min sen hahr hon kastat iväg det. men i förrgår hade hon hårsnodden i hela dagen på dagis och hårspännet halva dagen. och igår hade hon haft hårspännen i hela dagen, även när hon kom hem. så jag fick tvinga av det när hon skulle sova. Men hon vill inte ha det fina kitty spännen, utan hon ska ha ett hjärtformat glittrigt spänne som är rosa och turkost (Tror jag). Men men, vill hon ha det så får hon väl det.
Tindra är ju såå himla söt när man sätter upp håret hennes. Det blir liksom lite struktur på håret, eftersom hon har ju så himla lockigt hår. Så då står det åt alla håll och kanter.
Go rumpan!

Här omkvällen så började jag och J prata om bebisar.
så frågar han mig och jag vill ha mer barn. det vart en bestämt NEJ! Som alla andra gånger han har frågat.
Men endå så frågade han om jag inte kunde tänka mig att skaffa ett barn med han om 3-4 år.
Och ohh Nej! Inte ska jag ha nå mer barn. Ett räcker gott och väl, dessutom har ju han ett barn.  
så jag sa det att när vi har varit tillsammans i 10 år, ska jag kanske fundera på saken.
Gud vad jobbigt med ett till barn, först ska man bli tjock sen blir det sömnlösa nätter. också ska barnet utvecklas, lära sig krypa, gå och prata och allt möjligt! Man skulle börja om på 0 igen.
Dessutom tänk om det skulle bli en pojke. jag vill inte ha en pojke.
ja jag är kanske hemskt. men jag skulle inte passa som en pojk mamma. jag är mer "Rosa och glittrig" än... "Blå"! 
Men innerst inne nånstans tror jag att hade jag fått en pojke hade jag nog älskat han (Nästan) lika mycket som trollet.
Jag tycker att flickor är sött och gulligt, medans pojkar är härjiga, stojiga och går fram som en ångvält.
(Jag vet, det finns nog lugna pojkar också)

Nä, nu ska jag ta och sluta innan jag får halva sverige efter mig.
Så jag sätter punkt här, också kan vi konstatera att jag passar inte som pojkmamma.

Ha en underbar dag,
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: linda

flickor blir bara värre ju äldre de blir :) dom är så lugna åh fina åh söta när de är små... men de blir fräckare i munnen snabbare än pojkar :P

2008-11-19 @ 14:26:00
URL: http://frupetterssons.blogg.se/
Postat av: Arg

Hur FAN kan du säga så?? Så bara för att "om" det hade vare en pojke så ville du skada honom med ditt rökande!? Såna som du ska ju inte ha barn! Hoppas att du inte får några fler, för isf blir det synd om den stackarn om det skulle bli en pojke.

Man älskar väl sitt barn för att det är ens barn, kön spelar ju ingen roll! Nästan SYND att du inte fick en pojk, din dumma j-vel!

2008-11-19 @ 17:22:27
Postat av: Emelie

Man skriver inte ett sånt där inlägg om man inte VILL bli helt jävla idiot förklarad!! Visst, förstår önskan efter en dotter men inte att man medvetet vill skada sitt barn bara för att man tror att de är en pojke!

2008-11-19 @ 18:24:23
URL: http://incorrigible.blogg.se/
Postat av: carro

Jävligt TUR att "surgubben" inte sa vad det var. Då hade du ju kunnat skadat barnet i magen och orsakat missfall ifall det var en pojke. FY vilken jävla människa du är!

2008-11-19 @ 19:42:18
Postat av: Anonym

Jag tycker du skall fundera på av vilken anledning man skaffar barn.. Man älskar väl det lika mycket oavsett om det är en pojke eller flicka??.. Det är för guds ditt eget kött och blod något som levt i dig i 9 månader..

2008-11-19 @ 21:49:00
Postat av: mohamed

DITT JÄVLA ÄCKEL! FAN SÅNNA SOM DIG SKA MAN KAAAAPA AV LIVMODERN PÅ NÄR DU FÖDDES! HOPPAS SOC TA BARNET IFRÅN DIG I DITT LIV SÅ DE SLIPPER EN HJÄRNDÖD MAMMA!!!!!!!!!!

2008-11-20 @ 02:58:11
Postat av: VAD?

Haha du lilla vän... jag har både flickor och pojkar och kan säga att mina flickor är 100 gånger värre än pojkarna... bråkiga och skrikiga.

Blir så trött på de som lägger så jäkla stor värdering i könet. Vafan spelar det för roll om det är en tjej eller kille. Bra att du sa nej till flera barn iaf, för du skulle inte vara en bra mamma om du fick en son.

2008-11-20 @ 11:39:11
Postat av: äh..

vad konstigt att båda mina söner är lugna men syrrans dotter är väldigt livlig, beror nog inte på kön utan personligheten, och tror med tjejer i tonåren är nog inte så roliga alla gånger vet ju hur man själv var.

2008-11-20 @ 16:00:53
Postat av: Tess

Det finns tom. en tråd om ditt inlägg på familjeliv där de garvar åt det. Så du vet.

2008-11-21 @ 12:42:20
URL: http://tess021.blogg.se/
Postat av: Jane

Och jag garvar åt att dom inne på familjeliv inte har något annat att göra, mystiska människor finns det tydligen gott om..

Bra Cissan att du har fått en massa syssellösa människor att vakna till liv..

2008-11-21 @ 14:24:17
Postat av: isa

ja du cicci, tänk att amn inte får säga vad man vill eller skriva de man vill i sin egen blogg!

helt jäkla sjukt!

men ska jag säga en hemlis?!

jag hoppas på en flicka då jag väntade natalie!:o)

en pojke, jag vet ingen om pojkar...me tjejer kan man ju sätta toffsar, å man vet ju hur dom funkar för man är ju tjej själv:o)



näe nu tycker jag att du å trollet ska komma hem till oss så ni får se vår nya bostad:-) ta me kärringen på 112:an!

kram kram

2008-11-21 @ 20:54:41
URL: http://sotsugen.blogg.se/
Postat av: 4a barns mamma

Hejsan..

Det är lite tragiskt det jag läser, tycker synd om dig att du inte kan skriva vad du vill i din egegn blogg och du får ju såklart ha din egen åsikt :-)



Jag kan säga att jag tänkte likadant om flickor. Men det beror nog på att jag är rädd för att jag skulle få en tjej som skulle bli likadan som jag haha envis och så.. Sen vet jag ju inte hur man sköter dom haha som bebis - jag har ju bara skött om pojkar osv.. Du vet tvättning mm ;-)



Nu till saken: Jag har 4 killar och dom är busiga men jag skulle inte vilja byta för allt smör i småland hehe.. När vi fick våran sista lilla kille nu i augusti så blev jag glad att det just var en till pojk för nu vet jag hur dom funkar hehe..



Jag kan säga att jag har en kompis som har 2 flickor och dom är dåå mycket mer härjiga, skrikiga än våra och det säger ganska mycket för våra killar har alltid nåt bus för sig och det är ALDRIG lugnt här - men så underbart härligt vi har.. Så det är nog ingen speciell skillnad på flickor / pojkar...

Vissa är vilda andra inte..



Du är såå välkommen in på våran hemsida och läsa om vardagen med mina 4 vildingar.. :-)

Kram på dig och ha det gott och det är tur ändå att du kan stå på dig, tufft gjort :-)



Kram mamman till 4 killar..

2008-11-23 @ 00:32:55
URL: http://www.wikars.se
Postat av: Linda

Hej!!!

Tänkte bara skriva ett par rader här å berätta detta med mina känslor när jag väntade mina twins;)

Jag hade en flicka sen tidigare å ville självklart bara ha en flicka igen.. inget att snacka om å jag kan ärligt säga att graviditeten var jobbig å trist med twinsen.. å mina tankar ang det manlig könet var ej nådiga.

Hoppades innerligt att det var 2 töser där inne men ok om det skulle bli en tös så kunde jag ha överseende med en äcklig pojke ... precis sånna hemska tankar hade jag å ja.. när dom födddes så ut kom en liten tös nr ett å jag blev så lycklig å det kändes perfekt sen kom en liten pojk å jag höll på att DÖ av stolthet när jag fick höra att det var en pojke.. jag växte där i sängen å pöste å höll på att spricka av lycka å när jag fick pojken i min famn så grät jag av ångest å bad till gud att pojken aldrig någonsin kände av mina elaka tankar jag hade när han låg i min mage.

Med åren nu har pojken varit så enkel alltid, en riktig filosof å mammas pojk;9 å tösa hon är en vildhjärna men mammas flicka... så man har nog tankar innan man väl upplever det å att sitta å klanka ner på en annan männiksas tankar tycker jag är fel.



Fortsätt du att ventilera precis vad du tycker å känner å bry dig inte med negativa påhopp... hahahh drevet kanske ska kolla på sig själva i första hand å sen dömma ut en annan.



Ha en bra dag å lycka till, Linda.

2008-11-27 @ 08:48:40
Postat av: Anonym

Hmmm ja du lilla människa, du verkar ju inte så slug, snarare efterbliven...

Synd att det inte krävs något intelligenstest för att få sätta barn till världen för då hade sannerligen du blivit utan!

2008-12-30 @ 23:46:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0