Morgon luft

Imorse vart det en promenad till dagis och det är ju så skönt väder idag, lite sol på det här så så skulle det vara underbart. Jag verkligen älskar att vara ute och gå på morgon. fast det finns ju sånna där moppe jäklar som förstör den friska morgon luften.
Idag blir det nog till att städa lite skulle jag tro, borde egentligen gå till arbetsförmedlingen också... men jag varken orkar eller vill.. men jag borde faktiskt göra det.

Igår åkte vi till Helene och träffade Tommy och Katrin.
Tommys kära pappa har tragiskt nog gått bort, och det är så hemskt och overkligt. man förstår liksom inte.
Och jag tycker så himla synd om Tommy. Så igår satt vi och pratade gamla minnen från våra semestrar, tror vi semestrade tillsamman i 10 år eller nåt sånt, min familj och Tommys familj. Så det vart både skratt och tårar.

For hem strax före 20- tiden för Tindra va ju så himla trött.
La den lilla hulliganen, sen kom J och hälsade på. =)
Surrade och myste. Han berättade även att den dagen det blir vi officiellt kommer han göra allt han kan för att jag ska vara världens lyckligaste och han kommer göra allt för att våra små prinsessor ska ha det bästa i livet.
Men jag tror nog att jag kommer ha lite svårt att lita på han endå, även fast han säger att han skulle vara mig trogen livet ut. Men som jag sa, skulle han någonsin vara otrogen mot mig kommer jag bryta vartenda litet ben han har i kroppen!


Nää, nu blir det duschen...

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0