En lugn dag

Så här ser en lugn dag/stund ut hemma hos oss nu för tiden.
Jag menar verkligen LUGN!
För det här är verkligen ingenting jämfört med hur det brukar vara.





Och ja, det är tillåtet att använda klippet som "Skrämsel film"


Kommentarer
Postat av: Linda

Förstår att du har det jobbigt, med Tindra har det förmodligen hundra gånger jobbigare. När man kollar på den här videon så ser man verkligen hur mycket energi hennes utbrott tar. Försök att hjälpa henne igenom dom. Gör något oväntat när utbrotten kommer, allt för att hon ska få något annat att tänka på. Fundera också på varför dom kommer.

2010-04-15 @ 09:10:45
Postat av: Cicci

SV:

Givetvist VET jag att det är fruktansvärt jobbigt för Tindra. Oftast brukar hon somna av utmattning eferåt.

Och oftast försöker jag avstyra utbrotten, men tillslut så orkar man inte "ta tag" i alla utbrott så det blir väl att jag lyckas avstyra 8 av 10 utbrott, och ska utbrotten avstyras så ska det göras innan hon får dom, för har hon redan fått ett utbrott så går det inte att nå fram till henne hur mycket jag än försöker. Och varför hon får utbrott vet jag mycket väl!

2010-04-15 @ 11:42:55
URL: http://cissan.webblogg.se/
Postat av: Linda

Jag förstår att man tänker "ohh herregu nu startar det ingen, suck och pust va jobbigt". En tanke kan vara att tänka "oj oj lilla gumman va jobbigt hon har det, jag ska försöka trösta henne så hon slipper må dåligt". För även om det är trots och dom ska lära sig vem som bestämmer osv, så ser det mer ut på videon som att hon skulle behöva en stor kram.

2010-04-15 @ 14:47:06
Postat av: Cicci

Ja men vad vet du om vad som händer före och efter? Du har sett ett klipp på en minut ungefär. Så jag tycker att innan du ska vara nån fröken duktig, så kan du ju ta reda på fakta. Jag anser inte att jag ska trösta henne när hon har gjort fel och fått ett utbrott eller mitt i ett utbrott. Varför ska jag ge henne en slags "belöning" och visa henne uppskatting när det blir så! Då blir det ungefär som att jag tycker att det är Okej med allt. Men givetvist vill jag inget hellre än att ge henne en kram just då, men för att inte förvärra utbrotten eller att hon ska bli (mer) våldsam, Så brukar hon få sätta sig i soffan och lugna ner sig och DÅ får hon massor av kramar och vi pratar om det som har hänt och varför. Alla har vi olika uppfostran, alla barn är olika individer och dina värderingar kanske inte passar just MITT barn!

2010-04-15 @ 17:13:56
URL: http://cissan.webblogg.se/
Postat av: Linda

Trodde inte att du skulle ta illa upp. Jag är helt säker på att du känner ditt barn bäst och vet vad hon behöver. Reagerade lite på videon bara. I mina ögon ser det lite hemskt ut, hon gråter, skriker och är helt förtvivlad och du springer efter med en kamera. Jag skulle känna mig kränkt om någon gjorde så mot mig.



Annars tycker jag verkligen om din blogg, du sätter verkligen ord på mina egna känslor.:)

2010-04-15 @ 21:56:44
Postat av: Cicci

Ja men just det där utbrottet kom den lilla drama queen fram i henne och det va inget märkvärdigt utan mest för att hon skulle bara skrika och gråta, och direkt när jag stängde av kameran kom hon rusande och skulle titta på det om och om igen, för på nåt bisarrt sätt tyckte hon att det va jätte roligt att titta på, så kränkt tror jag nog inte att hon kände sig, mer att hon inte fick skrika/gråta i fred. Dessutom det är ju min blogg, och här kan man följa våran vardag, och just nu är det där den största delen i våran vardag, så därför la jag ut det.



Men alla har ju rätt till sin åsikt.

Och trevligt att du annars tycker om min blogg,

alltid roligt att höra =)

2010-04-16 @ 10:23:00
URL: http://cissan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0