Bitter

Det va meningen att vi skulle åka till Urkult i helgen.
Men alla velade ju så mycket hit o dit, och jag orkar inte vara den som alltid ska planera och vara på folk hit o dit, så det blidde inget. Men jag är inte bitter för det. Inte alls. Inte ett dugg.
Nej, vem fan försöker jag lura!? Jag är så jävla bitter!
Jag hade sååå gärna velat åka! Det är så fruktansvärt roligt där!
 
Så jag tjurbokade en Birka Cruises kryssning till mig o Älskling i slutet på denna månad.
Ska bli såå skönt! Få komma bort lite och bara rå om varandra. Det är ju inte helt fel att det finns spa o grejer, dessutom finns det en pool på ett däck med en konstgjord sol o grejer om det skulle vara dåligt väder :)
 
Igår blev det en utgång, helt oplanerad, skulle till Robin som fyllde år.
Men vi kom ner till stan och fastnade där :)
Hade så otroligt roligt, vi va på nån ny pub, det va behagligt med folk, bra musik som man hörde och endå behövde man inte skrika när man pratade! Ett otroligt trevligt ställe! Kommer inte ihåg vad det heter, men det är gamla Irish iaf. Spelade bort en massa pengar på Black Jack och spelmaskiner, men vann även en del!
Drack och hade det skit trevligt! Träffade en del kända människor.
Glömde givetvist kameran! Skit!
 
Det blev iaf efterfest hos oss framåt morgonkvisten :)
 
Hörde en så otroligt bra låt igår på krogen,
så jag va tvungen att be bartendern skriva upp vad den hette :)
Lägger ut den senare!
 
Nej, nu ska jag sluta sitta vid datorn o nörda och kanske göra nåt vettigt :p
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Tack för de peppande orden och att du delade med dig av hur du hade det och kände det. :) Det svåraste är ju att ställa om sig, vi har bott ihop i drygt 2 år (förutom de gånger han suttit innan..) så helt plötsligt står man där ensam, ska handla åt en, laga mat åt en, tvätta åt en. Det är så stort tomrum, men som tur är har jag våra två hundar så är inte helt ensam. :)

Har som du väldigt många som valde att vända ryggen åt mig redan första gången han satt. Men de man har kvar vet man då är de äkta, tyvärr är det ju inte så lätt att prata om det med dem ändå eftersom ingen av dem ens kan föreställa sig hur det är .. :/ Menmen.

Men jag gör som du gjorde, skriver mycket brev. Ibland flera sidor långa, ibland ett kort med bara några rader ur en låt m.m. för att känna att vi har lite kontakt och att han ska veta att han är i mina tankar hela tiden. Förhoppningsvis kommer telefontillståndet igång snart så vi kan prata varje dag. :)

Jag försöker också att tänka i nuet för att stå ut men gud vad svårt det är! Haha.

Du frågade vad han sitter för och jag har inga problem med att berätta det för de som frågar, jag skriver det bara inte rakt ut i bloggen. Det är rån, narkotikabrott och övergrepp i rättsak.

Tack igen. Kram

2012-08-08 @ 15:11:45
URL: http://www.aslundsandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0