Söndag

Jag har så tråkigt!
Har städat o donat hela morgon/fm, vaknade skit pigg kl 8 o Älskling sover fortfarande, tänkte att han ska få sova ut riktigt idag =)
Funderar på att åka ut till Arken och köpa ett nytt halsband till lilla köttkorven, halsbandet han har nu sitter lite väl tight. Det är även inte långt kvar tills han kan börja använda sitt dyra bling bling halsband som jag köpte för 1300 kr. Haha, så jävla onödigt egentligen men det är såå himla fint så jag va bara tvungen att köpa det :D
Men får se om jag åker ut dit, eller om jag tar det imorgon!

Idag ska även Älskling göra sin godaste korvstroganoff, som jag har saknat den när han va borta!
Det va standard att vi åt det på barnlediga söndagar =)
Fast egentligen har jag ingen som hellst lust att äta, har gått upp så mycket i vikt och jag mår verkligen helvete över det.

Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant att Johan verkligen är hemma, ibland kan jag komma på mig själv att jag sitter och saknar han, men när jag kommer tillbaka till verkligheten så kan jag inse att han bara är på affärn tex eller sover för den delen :p Det är så otroligt skönt!
Men givetvist är det en omställning! Han va ju trots allt borta 7 månader och under den tiden träffades vi fem ggr och nu är vi i stort sett med varandra dygnet runt. Men jag är så himla glad!
När Johan har landat och kommit in i vardagen ska vi ta tag i att leta en lägenhet, tänk, vårat hem :D

Nä nu ska jag ta och platta håret som nyss har torkat, har slagit på stort idag och tvättat håret :p haha...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0